forum.linux.org.ba

  Udruženje Linux korisnika BiH

Niste prijavljeni.

Obavijest

Forum je trenutno u read-only modu. Možete pregledati teme i postove, ali ne i postavljati nove. Još uvijek istražujemo security propust u softveru foruma (blind SQL injection) - adis

#126 2013-05-28 12:17:18

Reznor
Forum portparol
Iz: $HOME
Registrovan: 2007-07-24
Posts: 523

Re: error ChosePixelFormat failed

Vedrane slazem se s tobom u svakom postu.
Ja sam prvi zainteresovan za ozivljavanje naslovne, pisanje sadrzaja wikija i slicno. Zelio bih na barem neki nacin da doprinesem, ako naravno ima zelje za tim od strane administracije i drugih clanova.
Prijedlog je na naslovnu staviti link na wiki, forum, a sa strane staviti jedan plugin za zadnje poruke s foruma i top distribucije na distrowatchu.
Bar cemo izbjeci pocetnicka pitanja tipa "A gdje vam je ta stranica s upustvima?".
Forum ne sluzi da pises nekom dokumentaciju, vec da pomognes oko objasnjavanja pojedinih dijelova iste. Zaista bi trebalo dosta vremena da se napise jedan detaljan vodic korak-po-korak. Sto je najgore, ta ce tema vremenom potonuti i naici ce nakon godinu neko novi i pitati kako da snimi Linux iz Windowsa i opet ista prica.
Vecina nas je ovakve stvari nekom objasnjavala mali milion puta pa je i dosadilo ponavljati stalno jedno te isto, ali eto srecom postoje sada razni vodici u obliku video tutorijala, wikija itd i mislim da je vecina solidno objasnjena. Ako neko nece makar slike ili video pogledati, onda je to Sizifov posao, kao sto je ovdje bio slucaj.
Da ne pricam da je vrijeme novac. Neka odnese nekome da to uradi za njega ili da ga poduci kako to uraditi, pa nek javi koliko bi mu naplatio taj posao.


rm -rf /

Offline

Board footer