Mod za Private Messaging
Trenutno nije instaliran iz sigurnosnih razloga (čekam zvanično izdavanje nove verzije)
Mod za ankete (Polls)
Pa instaliran je. Vidite link ispod “Pokreni novu temu”, na svakom podforumu …
Mod za image upload
Moje definitvno NE
Mod za označavanje poruka kao pročitanih
Ako dovoljno ljudi traži. Meni se u stvari sviđa trenutni način,
Mod za otvaranje linkova u novom prozoru
Dajte ljudi. Kako to koristite Web browser? NORMALNO ponašanje jeste otvaranje linka u istom prozoru.
Uostalom, zar je toliko teško otvoriti link u novom prozoru (Middle Click ili iz kontekst menija na linku). A ako koristite Internet Explorer, to je vaš problem
[quote=“Adis”]Dajte ljudi. Kako to koristite Web browser? NORMALNO ponašanje jeste otvaranje linka u istom prozoru.
Uostalom, zar je toliko teško otvoriti link u novom prozoru (Middle Click ili iz kontekst menija na linku).[/quote]
Možda i nije, ali puno manje živaca vadi jedan klik umjesto right click + “Open in new Tab/Window” …
P.S. Nakon što otvorim neku poruku pa opet odem na Pocetnu ta ista poruke NE bude označena
kao pročitana …
[quote=bosanac-]P.S.
a ako si kontao da se vanjski linkovi trebaju otvoriti u novom prozoru tu si u pravu…[/quote]
pa, na vanjske linkove sam i mislio. =D>
[quote=Adis]Mod za Private Messaging
Trenutno nije instaliran iz sigurnosnih razloga (čekam zvanično izdavanje nove verzije)[/quote]
aj, aj, aj… sad tek skontah da nema privatnih poruka… a na “starom” sam imao jednu adresu koju nisam (iz ljenosti) “spasio” nigdje… :(:(
Postoji backup - kad ga malo sredimo, objavićemo link. Ako ti hitno treba, javi se na mail.[/quote]
nije bas toliko hitno. javio sam se “autoru” pa mozda mi on posalje ponovo.
Hej a da stavite FAQ link koji se nalazi na meniju da upućuje na FAQ na Wikiju?
Barem dok se ne napravi neki “stable” FAQ …
Trebalo je malo vremena ali mislim da je novi forum fino legao samo da se
poprave neke sitnice ali to s vremenom vjerujem … Sada je već ugodno
pregledanje …