hehehe
na kojoj sam li to ja stranici vidio hmmm…icqraja? hajd makar nisam ja dobio tu nagradu shejtansIz
Ma to nije nagrada … to je garancija da je icqraja sheytan free
Da li je stranica lijepo odradjena i sa dobrom voljom - to manje vise…
Ako do sada nisi skontao da je pomoc potrebna onda nemam sta dalje da komentarisem - ja nemam vise vremena kao nekada (posao, kuca dijete, nabavka i sl. itt.) a nakon i nekih biserskih ispada koji su bili po razlicitim dijelovima foruma/maila i ostalog pitanje bi se mozda moglo postaviti i zbog cega da se trudim i odvajam vrijeme za to.?. (jes da je ovo papanski odgovor - al otom potom)…
kao sto na stranici stoji (od kada postoji):
Uključite se i vi!
Ukoliko ste ljubitelj BSD-a i UNIX-a uopšte a i pošto mnogo toga još ima da se uradi (većina tekstova i materijala koji se nalaze ovdje su većinom samo prijevodi), pozivamo vas da se i sami uključite u prevođenje tekstova, dokumenata i ostalog vezano za ovu temu, te eventualno nešto i sami napišete…
Ako imas vremena i volje te viska energije da odradis to sto je staro (a znam da nije malo) javi se Amili i neka ti da sifru pa je uredjuj sam - ja ne znam kada cu i da li cu stici/htjeti vise raditi oko toga (i ovo je slucajnost da ponekad navratim i posjetim forum)…
Usput: Slazem se sa tobom da je stranica stara - i ne kritikujem te na osnovu toga - vec da si kao i svi ostali to gledali dugo a nicim niste mrdnuli (zadnji update stranice je : BSDBiH: index.html, v 0.3 2003/06/08 nihad Exp $)…
U zdravlje!
//Nihad
Prijatelju ja nemam komentara za tebe - prije svega ja ne želim da uskačem nikome u stomak - ti si sam trebao da kažeš da ti je potrebna pomoć. Uzeti pojedini dio stranice je odgovornost a ako se nisi mogao nositi sa njom nisi je trebaso ni preuzimati. Ili, kada si izgubio vrijeme/volju za to trebao si reći nekome da to preuzme. Čini mi se da je Mirza sa ovog foruma BSD user i da bi on to lijepo mogao obavljati. Trebao si ga pitati a ne zapustiti stranicu. Što se tiće svega što se dešavalo na forumu (sjećam se nekih stvari) iskreno rečeno žao mi je. Za mail pojma nemam ali želim da znaš da niko ovdje neće plakati za tobom prije svega zato što si ovdje dolazio da razmijeniš znanje a samim tim si mnogo naučio te si imao korist od toga.
Lijep pozdrav
Kome da kezem - tebi? Evo kazem - hajde uzmi i radi, ok?
[quote]
Uzeti pojedini dio stranice je odgovornost a ako se nisi mogao nositi sa njom nisi je trebaso ni preuzimati. Ili, kada si izgubio vrijeme/volju za to trebao si reći nekome da to preuzme. [/quote]
Zalosne primjedbe… pogledaj odgovor iznad…
[quote]
Čini mi se da je Mirza sa ovog foruma BSD user i da bi on to lijepo mogao obavljati. Trebao si ga pitati a ne zapustiti stranicu.[/quote]
Oni koji posjecuju stranicu i procitaju/vide da se stranica ne odrzava mogli su se uvijek javiti - zbog cega treba ja da trcim za drugima?
[quote]
Što se tiće svega što se dešavalo na forumu (sjećam se nekih stvari) iskreno rečeno žao mi je. Za mail pojma nemam ali želim da znaš da niko ovdje neće plakati za tobom prije svega zato što si ovdje dolazio da razmijeniš znanje a samim tim si mnogo naučio te si imao korist od toga.
Lijep pozdrav[/quote]
Drago mi je da nitko nece plakat - nije mi ni cilj da to neko cini…
Izjave poput ove tvoje (vidi se da si jos mlad za neke stvari…) i cine da raja koja je “spavala” ovdje bude zasicena od svega - no nema veze…
Nek si ti ziv i zdrav i uz brdo brz…
[quote]
Kome da kezem - tebi? Evo kazem - hajde uzmi i radi, ok?[/quote]
Lijepo sam ti rekao - da si lijepo pitao da ti se pomogne oko održavanja pomogao bih ti, ali sa obzirom da si nastupio apsolutno malograđanski i da ti je konverzacija na tom nivou nema šanse. Bilo bi mi to ispod časti.
[quote]
Zalosne primjedbe… pogledaj odgovor iznad…[/quote]
Iskreno da kažem dok je korisnika kao što si ti cijela zajednica će biti jadna.
Niko tebe ne tjera da “trcis” za bilo kim, ali je tvoja duznost kao webmastera bila da objavis vijest o tome da više nisi u stanju da redovno održavaš stranicu.
[quote]
Izjave poput ove tvoje (vidi se da si jos mlad za neke stvari…) i cine da raja koja je “spavala” ovdje bude zasicena od svega - no nema veze…
Nek si ti ziv i zdrav i uz brdo brz… :)[/quote]
Jesam mlad ali dovoljno sam zreo da shvatim neke stvari oko sebe. Ima itekako veze - postoje ljudi koji su zahvalni zbig svaga (Babysiter) a postoje nezahvalnici koji su se isparili i u miru pratili sve što se ovamo dešavalo - baš kao ti. I još nešto nema te u Jajcu ovih dana - da vidiš kako su ze brda tamo smanjila otkako su takvi kao ti otišli… Prelijepo. Nemam namjeru da pričam sa ljudima koji neznaju osnove kulturne komunikacije.
Ima li moderatora da ovo malo počisti?
[quote][quote]
Kome da kezem - tebi? Evo kazem - hajde uzmi i radi, ok?[/quote]
Lijepo sam ti rekao - da si lijepo pitao da ti se pomogne oko održavanja pomogao bih ti, ali sa obzirom da si nastupio apsolutno malograđanski i da ti je konverzacija na tom nivou nema šanse. Bilo bi mi to ispod časti.
[quote]
Zalosne primjedbe… pogledaj odgovor iznad…[/quote]
Iskreno da kažem dok je korisnika kao što si ti cijela zajednica će biti jadna.
Niko tebe ne tjera da “trcis” za bilo kim, ali je tvoja duznost kao webmastera bila da objavis vijest o tome da više nisi u stanju da redovno održavaš stranicu.
[quote]
Nek si ti ziv i zdrav i uz brdo brz… :)[/quote]
Jesam mlad ali dovoljno sam zreo da shvatim neke stvari oko sebe. Ima itekako veze - postoje ljudi koji su zahvalni zbig svaga (Babysiter) a postoje nezahvalnici koji su se isparili i u miru pratili sve što se ovamo dešavalo - baš kao ti. I još nešto nema te u Jajcu ovih dana - da vidiš kako su ze brda tamo smanjila otkako su takvi kao ti otišli… Prelijepo. Nemam namjeru da pričam sa ljudima koji neznaju osnove kulturne komunikacije.[/quote]’
No pocele su uvrede ponovo na licni racun…
O tom cemo u tri oka…(ili nekom trecem forumu)
I prije nekog proglasis nesposobnim - razmisli sta cinis!
Jos uvjek ti kazem da svi koji su bili zainteresirani u rad/vodjenje stranice mogli su se javiti ili meni ili Amili - koliko vas je to ucinilo?
I kad nekog kritikujes nemoj poslije da uvaljujes “posao” drugima vec sam uzmi i radi ili se ne buni…!(i zar ti da pricas o malogradjanstvu i brdima ??? e ppk jedan :))