[quote=Amar]Pa čovjek je rekao da zna programirati linux, unix i microsoft. Moguće da su prve linije kod-a potekle od njega a Linus ih ukrao i objavio kao svoje.
Što mi je ova priča nešto poznata…[/quote]
Kao "imao je toliko poslova, a sada je zaposlen u…tvornici ćilima?!"
Opet imam samo jedan odgovor na ovo: ROFL
Samo zlonamjerna (ili zlurada?) osoba može porediti txt link u potpisu dugom 13 redova (iskreno nisam ga ni primijetio) i 1000x1000px Microsoftov plakat koji razvaljuje layout foruma. Totalno ti je bezveze taj komentar i ne kontam čemu to uopšte?
jaooooooooooooooooo… vedrane salim se… c c … i odmah ispadnem zlonamjerna osoba… ja govorim o linkovima… kuzis… txt link. ako je 1000x1000px plakat bio u pitanju i ja bi ga odmah uglonio bez da dva puta o tome razmislim. Znaci sve sto sam rekao o uklanjanju linkova ( i pitanje upuceno vedranu ) je hajka. Sto se mene tice - moze ovaj imati i 20 linija u potpisu… blamira sebe. Samo ne zelim da blamira ULK ili opcenito linux zajednicu tako sto pise da je radio ama sve moguce. To je sve… peace out !
Ovako tip prodaje vješalice. Posluje sa talijanima, ako hoćete poslaću vam katalog. Inače njegove očajne stranice ne pokazuju da išta zna, doduše teško je umjetnike razumjeti. Ali ipak nije loš čovjek uputio je čestitku za Božić i Novu godinu i Bajram. Nije kriv što ne zna, a voli se hvaliti… ali zna engleski, a ko ne zna u današnje vrijeme?
Pozdrav svima,
zna engleski, a ne zna bosanski/hrvatski/srpski… zao mi ga fakat… a kad mi neko nas ( sa balkana ) dodje i cestita neki praznik na engleskom jeziku, fakat mi dodjem da ga zatucem ! da je neki bolesni um, pa i prihvatio bi sve… ali cemu? sluzbeni jezik ovog web sajta ( ili jezici ) je poznat… nije nepismen ( barem mu engleski ide )… zato wat d fak