Kahva

kako je ovaj snijeg kreno…svi cemo pit cajeve i aspirine :)))

il cemo malo absintha da se ugrijemo :smiley:

http://www.arkmay.com/closure/perfect/15.jpg

to ispade danas kahva?
Hocul ponijet mlin ? :stuck_out_tongue: ja radim do 16:00 kad je meeting ?

eh…mi kad smo vec bili sjeli onda nam je sanel(sabur) rekao kako si i ti bio voljan doci…a mi mislili da imas previse posla pa ajd da te ne ometamo :slight_smile:

tako da smo se nasli oko 1 sat u mercatoru…poslali smo ti sms…al izgleda da ga nisi primio …

rip

[quote]eh…mi kad smo vec bili sjeli onda nam je sanel(sabur) rekao kako si i ti bio voljan doci…a mi mislili da imas previse posla pa ajd da te ne ometamo :slight_smile:

tako da smo se nasli oko 1 sat u mercatoru…poslali smo ti sms…al izgleda da ga nisi primio …

rip[/quote]

Ma poslali smo SMS njegovom ocu pa nam se ljudina tek navečer javio. Bar sam tada dobio SMS. :slight_smile:

Kahva je bila u užem krugu zbog vremenskih (ne)uslova al vrlo zanimljiva, čak smo i šoping uradili. :lol:

OK ljustvo bi će prilika a uskoro stižu one 2 slike što sam uradio. Prvo privat pa ako raja sa slike može i na ovaj forum. :wink:

Sabur

Dobro ljudi hoće li ona dva Tuzlaka preuzeti svoje slike sa kahve iz Mercator centra ili ne? :lol:

Ja se evo smrzo čekajući pred računarom. :smiley:

Sabur

Pa, et , mogle bi se te slike preuzeti. Hajde na kahvu :slight_smile:

Pozdravi,
Mirza

oooo
jasta … a mogla bi se i vruca cokolada popit :smiley:

Kahve, čokolade i ostale dobre prvom “šamsom” :wink: a što se tiče slika,
der se javite na @, da me podsjeti da vam danas kad dođem kući pošaljem slike.

Pravo lijepi momci ste ispali. Od sada je svaka treba vaša, samo stavite u MSN (čuj MSN, ja zaboravio da vi niste WIN dudes) tj. šta slično. :smiley:

Sabur

Nije ovo mirc… :slight_smile:

Koji Yup ti koristis