nije mi to namjera ali se desava
[quote=afan][quote=vedran]@nidla problem i jest u tome da javascript može zatvoriti prozor ako ga je javascript otvorio (to detach dugme), ali ako je prozor otvoren iz druge aplikacije (mail reader) to Äak ne mora biti isti browser, može biti jedini prozor itd.
Jedino elegantno rjeÅ”enje koje vidim je da kad korisnik klikne na link āZaboravio sam Å”ifruā dobije poruku āDobili ste mail. Sada zatvorite ovaj prozor.ā pa u mailu link koji Äe otvoriti novi prozor i taj Äe se redirectovati na login stranicu ili Å”ta veÄ.[/quote]
ne radi kako treba. kada posjetilac dodje prvi put na formular dobije spisak ponuda/dogadjanja/stvari/ā¦ odabere sta hoce i onda klikne na ācontinueā i dolazi na āloginā stranicu koja sadrzi i āforgot your passwrdā dio. e, ako zatvori taj prozor onda ce se informacije koje je odabrao izgubiti, tj. kada klikne na link u email-u i unese nover sifre - mora ponovo odabrati stvari sa prve stranice, jelā tako?[/quote]
naravno da pogubi sve informacije ako nije logiran. mozes uvest cookies. tako se pamte informacije na register formi za goste da ne bi ponovno sve unosili.
nije mi to namjera ali se desava :)[/quote]
ja mislim da je ono vedranovo rijesenje najbolje u tvom slucaju inace ces plivat u mutnom i imati problema sa svakom verzijom novog browser-a iako nadjes neko logicno rijesenje ā¦
Nakon svih tih koraka - login stranica, zaboravio sam Å”ifru, otvori mail klijent, klikni na konfirmaciju, ponovo login stranica, nazad na shopping cart - Äisto sumnjam da Äe se korisnik viÅ”e sjeÄati Å”ta je sve odabrao.
Za ovo sto si ti trazio meni je odmah na pamet pao Cpanel za apache i njihov ftp servis za uploadā¦
Elem, kad upload zavrsi imas link povratak na file manager i to automatski zatvara tab u kojem si upload radioā¦
mozda to da pogledasā¦?