Microsoft.ba

Joj die7, zar tebe nisu banovali do sad :lol: …

uf sto ce te okerepiti jos kad saznaju da si linuxas :lol:[/quote]
Sugestrio sam ja vedranu, da se tu uradi neka linux stranica ili nesto :slight_smile: A i to bi se poprilicno legalno moglo izbjec, taj “linux” keyword :slight_smile:

Bila je ona ideja, dok se još nije znalo ko stoji iza “Daj mi CODE” da se to stavi na stranicu :wink:

ha? kako mislis ko stoji? ja sam nesto ovdje propustio :o

Pa bila je reklama za cigarete po imenu CODE (Fabrika duhana Sarajevo) na kojoj je obicno bila djevojka sama ili s nekim momkom, ili njen dio (citaj od pasa nadole) i pisalo je daj mi CODE. Medjutim, prvih par hefti niko nije znao o cemu se radi .
Prijedlog je bio da to proglasimo Open source reklamom :lol: .

[quote=hanumica]Pa bila je reklama za cigarete po imenu CODE (Fabrika duhana Sarajevo) na kojoj je obicno bila djevojka sama ili s nekim momkom, ili njen dio (citaj od pasa nadole) i pisalo je daj mi CODE. Medjutim, prvih par hefti niko nije znao o cemu se radi .
Prijedlog je bio da to proglasimo Open source reklamom :lol: .[/quote]
EH … kako si to propustio - evo jos jednom :slight_smile:

Ppl, nemojte vezati ULK & microsoft.ba. Nikad nije bilo nikakve veze između ovo dvoje i neće ni biti. Imam osjećaj da će ili je već neko povezao, što nam nikako ne ide u prilog…

Pa ni ja nekontam. Neki su ljudi jednostavno nisi izivili dosta rata il djetinstva, pa samo bi ratovali i flamali. A fakat ovdje neznam kako se doslo do konekcije ULK + Microsoft.ba fakat.

abshost.net? jel moguce da je to mozda neka konekcija???

Pozdrav

ice

Takve veze mogu praviti samo zlonamjerni ljudi. Svakom sa IQ preko 50 jasno je da ako neko ko nije ni član ULKa privatno uradi nešto, to jednako ima veze sa ULKom kao recimo sa GRASom (možda je koristio tramvaj kad je išao u UTIC da otvori domenu?)

[quote=IceBreaker]abshost.net? jel moguce da je to mozda neka konekcija???

Pozdrav

ice[/quote]
Kakva konekcija?

valla što se mene tiče i sve ove priče :smiley:
mogu vam samo reć jednu primjećenu stvar totalno ne vezanu za temu a to je da sam
iako do sada sa 1 tj. dvije poruke naj stariji član na ovom forumu bar prema datumu registracije ovog mi “nicka” :smiley:

Absinthe … pa tvoji serveri su mu NSovi a i hostan je kod tebe?

super… beg nam je najstariji… :smiley:

Pozdrav

Ice

[quote=Valajbeg]valla što se mene tiče i sve ove priče :smiley:
mogu vam samo reć jednu primjećenu stvar totalno ne vezanu za temu a to je da sam
iako do sada sa 1 tj. dvije poruke naj stariji član na ovom forumu bar prema datumu registracije ovog mi “nicka” :D[/quote]
Chuj najstariji! :stuck_out_tongue:

[quote=IceBreaker]Absinthe … pa tvoji serveri su mu NSovi a i hostan je kod tebe?

super… beg nam je najstariji… :smiley:

Pozdrav

Ice[/quote]
Jah :slight_smile:

jah sapphire
samo si ti moderator a ja evo pišem 3. poruku :smiley:
c.c.c.

[quote=Valajbeg]jah sapphire
samo si ti moderator a ja evo pišem 3. poruku :smiley:
c.c.c.[/quote]
Nevjerovatno, isprovocirao sam tvoju treću poruku, to! :smiley:

http://www.albinoblacksheep.com/flash/winrg.php

šta mislite o ovome?

Trebali su da stave “Daj mi CODE, SOURCE CODE” i onda to proglase reklamom za reviju 007 filmova :confused:

[quote=Valajbeg]http://www.albinoblacksheep.com/flash/winrg.php

šta mislite o ovome?[/quote]
… da je staro … :smiley:

ali i dalje “smijesno” i “glupo” :smiley: