[quote=Amar]change, meni ovo javlja kad pokušam da pristupim linkovima sa tvojim desktopom.
Forbidden
You don’t have permission to access /slack1.png on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.[/quote]
nije se ovo prije desavalo … al sobzirom da sam ja dramatizovan vec 2-3 dana moguce da sam dje sta cacno…a moguce i da je hosting admin nesta pravio … sorry !!
KDE 3.5 SuSE10 window decoration: modern system color scheme: atlas green icon theme: nuvola
posebne ikone za kinternet (okrugla, zelena u treju) i mycomputer (zelena na desktopu, pored home ikone) superkaramba aero all-in-one theme wallpaper: treesmistblank.jpg
Window Manager: KDE 3.2 (telecnick) & 3.5 (slack1,2,3)
System: Slackware 10.0 (telecnick) & 10.2 (slack1,2,3), kernel 2.6.14.5 (za telecnik se vise nesjecam podavno je bilo)
Style: ThinKeramik/Plastic , Colours: Custom, Icons: Reinhard & SnowRad
Opis: Telecnick sam nekad davno nastimo …nesjecam se vise fakat ni kako … a ovaj drugi mi je trenutno
a primjetio sam da sad na novijem KDE nemogu maknut ove “borders” sa konsole ili bilo kojeg prozora …uvijek mi ostane vidljiv okvir … il sam mozda ja zaboravio sta sam sve iskljucio/ukljucio prije … hmm…