Spoken like a true M$ dude
Moze li se uvesti brisanje postova, npr. u slucaju double posta?
mozel li se uvesti notification on the post, znaci mogu izabrati teme koje pratim ali i kad nesto izadje novo budem obavjesten putem maila
+1. Iako Adis ima drugačiji pogled u vezi sa ovim, mislim da bi bilo dobro imati opciju za brisanje post-ova, onako kako je to ferceralo na starom forumu, ili makar 10-tak, 15 minuta nakon objavljivanja.
Mislim da bi bilo ok da neprijavljeni korisnici imaju opciju da vide aktivne teme, također i tapatalk podrška ako se može uvesti bilo bi extra http://www.tapatalk.com/
Meni se svidja sto na ovom forumu postoji opcija da stavim svoju lozinku umjesto one automatski generirane. Nikad je nisam pamtio.
nesto mi u zadnje vrijeme nece da otvori forum ni linux.org.ba stranicu. Je li to do servera nesto ili?
Meni 2 dana nije radila stranica. Probao pingat kaze uknown host. DNS problemi?
i ja sam primjetio dns probleme preko vikend-a
Same here.
Server (+ primarni DNS) se zagasio iz njemu (ili EPN-u) poznatih razloga tokom vikenda… Sekundarni DNS valjda bio off vec odavno : ). Site ne bi svakako radio, ali da je bar jedan DNS bio up radio bi forum koji je na desetom serveru…
truth be told, svi se bunimo sto forum nije radio!
Prvi problem… meščini da mi je PunBB automatski prebacivao na ljetnje računanje vremena (ili da je koristio servresko vrijeme)… FluxBB to nije uradio pa sam morao otići u profil i kliknuti na checkbox
I ja sam to tek jučer skontao. Možda možemo nekim SQL upitom riješiti sve korisnike?
(treba se sjetiti ovo vratiti nazad u oktobru)
Prođe oktobar