skinucu ja RC1, cim se mogne
Pa ok ima taj momenat šminke sa boot temom, kdm temom i još par detalja. Lično mi je ThinCrystal očajna tema ali sada su prešli na Plastik što je sasvim ok. I takve stvari Npr. meni je Mandriva Galaxy jedna od najboljih KDE tema ali ljudi se iz nekog razloga ne slažu sa mnom…
Ma uzmite SuSe, nemojte instalirati X i imat cete konzolu
evo jednog koji se slaze
Download
CD1
CD2
CD3
CD4
CD5
Product_Highlights[/quote]
Aldine, uzasno je sporo, ne znam kad da stignem skinuti 5 cdova. je li se isplati skidati RC1 ili cekati finalnu verziju?
evo sad je bolje, 60kb/s :shock:
Nema problema, što se mene tiče nakupio sam dosta ovih distro na sajmu, tako da sam “obezbjeđen”, a ti ako mogneš da downloaduješ dobro jest, a ako ne nikom ništa… ne sekiraj se
Nema problema, što se mene tiče nakupio sam dosta ovih distro na sajmu, tako da sam “obezbjeđen”, a ti ako mogneš da downloaduješ dobro jest, a ako ne nikom ništa… ne sekiraj se[/quote]
a da se mi strateski raspodijelimo, pa full verziju skine 5 ljudi (u oktobru)? da ne ode limit jednoj osobi :rolleyes:
može samo treba da se jave ljudi sa ADSL-om, mada ima još jedna mogućnost, da se skine na fax-u…
ja imam 5. cd ove rc1 verzije … pa ako nekome treba …
one down 4 to go hehe, tuspasite se ko ima neki od ova 4 preostala, pa da se dzaba ne skida n-puta isti cd
one down 4 to go hehe, tuspasite se ko ima neki od ova 4 preostala, pa da se dzaba ne skida n-puta isti cd[/quote]
ja skidam treci, presao 50%. do jutra ce biti gotov aBd
eo i mene u razgovoru … nisam vas pratio od pocetka
neg. SuSe je za mene zakon, probavaio sam i RH i stari Mandrake (nisam mandrivu) ali suse mi je ponudio sve sto mi treba i vise, i zbog toga sam sasvim zadovoljan…
neki kazu da je slican winu, pa sta i da jeste, ali nije. Mozda jesu pokupili koji faazon ali to nije nesto da bi nam se gadio zbog toga sto nam se win gadi… ipak samo se nadam da nece nastavljat prikupljat fazone i nastavljat kopirat win jer to ne bi bilo bas ok, po mnogima…
Inace odmah na prvoj slici sam vidio jednu inovaciju koju nigdje prije nisam vidio i jako mi se svidja tj. search
http://shots.osdir.com/slideshows/slideshow.php?release=421&slide=31
valjda search meni il nes tako…
i ovaj lik sto je dao direktne linkove za download, tnx… da ih ne trazim
skinula
SUSE-10.0-CD-OSS-i386-RC1-CD4.iso
SUSE-10.0-CD-OSS-i386-RC1-CD3.iso
i ovo
Aldine, javi se za SuSE 10.0 RC1 od sutra pa nadalje kad mozes (od sutra iza 1)
ok, a onda kome bude trebalo dalje neka se javlja