Vazi onda neka bude 3. Maj, vidimo se u gradu na kafi da popricamo malo o zivotu i tome slicnom Ako mozete posaljite mi na PP brojeve vasih mobilnih telefona, slabo sam na internetu ovih dana (dialup).
Poz
Vazi onda neka bude 3. Maj, vidimo se u gradu na kafi da popricamo malo o zivotu i tome slicnom Ako mozete posaljite mi na PP brojeve vasih mobilnih telefona, slabo sam na internetu ovih dana (dialup).
Poz
E zaboravio sam da pitam, mozete li vi iz Ubuntu BL-a da za 28. April spremite dvadesetak CD-ova ili DVD-ova novog Ubuntu-a (7.04)? U ekonomskoj skoli se odrzava republicko takmicenje iz informatike pa bi smo mogli da svima (20-ak takmicara) ili barem onima najboljima (npr 10) poklonimo po jedan distro, a troskove medija cemo podeliti
Posto ja nemam ovdje “nista” od bandwidtha, nadam se da ste vi to vec skinuli. Ako mozete odmah veceras da mi javite odgovara li vam ideja, da se snalazim ako nemere
OK nije problem spremicemo mi sa Ubuntu Banja Luka CD-ove.
Samo javi gde da se nadjemo radi preuzimanja.
Poslao sam ti mail, nadam se da si ga primio i da je sve jasno, dakle to smo sredili, a kad se vidimo dogovoricemo se i oko sastanka!
Poz
ok kad sredim cd-ove javicu ti se.
cujemo se i za sastanak naravno.
Diskovi podijeljeni, svi zadovoljni
Vidimo se uskoro!!! Srijeda 12h, ispred Boske kod sata?
Ko sve čita ovo da znam koga da zovem na telefon (NotNowJohn?)?
Ako je srijeda u 12h onda moze bicu tamo.
jer u cetvrtak ne mogu imam ispit.
E ako imas nekih slika sa dodjele nagrada ponesi trebace mi.
Nema slika, sry, oskudacija
nema veze ispricaces mi ukratko sta se desavalo kako bi mogao napisati nesto o tome.