[quote=die7]hahah kako insani uspiju i u offline diskusiji iskociti sa teme
@* bitno je da covjek radi ono sto voli i sto ga stavlja pred stalni izazov , profesionalne deformacije su popratna pojava u svakoj struci…u sustini bi opet
ponovio sve sa manje ili vise strasti, jer Informatika je vise od toga, ne samo rijesenje , pravac, vec i sam zivot…ja drugi niti imam niti me intresuje
Zato Bo ne sikiraj se, krize su bas te koje covjeka cine jakim i one su signal za uzdizanje na visi nivo, scepaj je i napravi iz nje najbolje, postuj svako lose iskustvo (greske) jer na njim ucis i one od tebe cine shaolin majstora
zivio[/quote]
Pa jaran fino pise u naslovu totalno off :lol: . Fala dragom stvaratelju da smo svi razliciti. Neko voli ovo, neko ono, neko i ovo i ono . Sta da je Newton samo sjedio kuci i racuno integrale, kako bi mu jabuka pala na glavu?
Evolucija je nas napravilo ovakvim kakvi smo i masinerija neradi kako treba ako se insan ne krece. Ko to neshvati zavrsice nedo bog ko Stallman, i fizicki i mentalno
Stavljati sva jaja u jednu korpu moze biti jeftino i efektivno na kratke rokove. Najpametnije je ipak koristiti sigurnost koju diversiering pruza.
[quote=Wizz][quote=anger]Jes’ da kljucam za compom duzi dio mog zivota, em sto me interesuje, em sto mi je to posao a sto se tice fizickih aktivnosti… ja sam nasao svoj zen u sportskom penjanju http://img715.imageshack.us/img715/7818/03finale.jpg[/quote] http://xkcd.com/655/ hihihihih
morao sam, odmah mi je palo na pamet[/quote]
a meni ovo
Nije mene kriza safatala, samo sam se poceo cuditi svom bioritmu zapravo nepostojanju istog
Sa oracle sam se tek nedavno poceo ozbiljno baviti, zbog posla, ali sam se sebi cudio kada sam jednom prijatelju pricao na cemu radim, koliko je to sve otislo u sirinu …
Nemam nikakve poremecaje koji su vezani za nedostatak sna, pretjerano sjedenje i sl., hvatam svaku priliku za neku fizicku aktivnost, pa makar to bile vjezbe u sobi. Tokom sezone sam takodje biciklista, inace je slabo znao proci dan da ne predjem bar 30-ak Km