ULK FBIH ili ULK BIH?

[quote=Adis]Meni lično bi bilo zanimljivo da ima LUG u mojoj mahali, da mogu s ljudima popit kafu, napravit LAN/wireless party, organizovati nešto na lokalnom nivou …

I treba jedan državni, bosanski, s “papirima” da se mogu u njeg’ učlaniti i zaboravit na papirologiju. LUG koji može pogurati krupnije stvari, a ne izigravati ikebanu drugim ikebanama (simbolički rečeno).[/quote]

Mislim da je cijela priča o organizovanju treba da dođe sama po sebi i da bude posljedica konkretnih aktivnosti, a ne da se organizujemo, pa da ništa ne radimo.
Nije bitno koliko ULK-ova ima. Bitno je da jedan ULK pokrene nešto i da onda svi učestvujemo u tome.

E, sad, nemojte moje gornje riječi iskoristiti da me natjerate da nešto radim, pošto neću. :smiley:
Šalim se. Malo imam vremena, a učestvovaću koliko budem mogao (makar onu lokalizaciju da odradim, što je Sapphire predlagao).

Bježite od birokratije.

Edit: I ovo brišem, ne zato što je provokacija nego zato što podstiče daljnju beskorisnu diskusiju. Vedran

Ako mene pitas, samo ovo pitanje je povod za provociranje i svadju.

Moram se sloziti sa Johnom – umjesto da se koncentrisete na dijeljenje LUG Banja Luka, Zenica, Tuzla, Cekrcici, hu ha utrosite to vrijeme na podrzavanje aktivnosti LUGa BiH. Kao sto vedran veli – zar nije bolje da svi rade na jednom wikiju umjesto da imamo 13 wikija, 13 foruma, etc.

I ova tema je, po nepisanom obicaju, otisla u saftalin.
HITLER!