A look back at every Ubuntu Default Wallpaper – from Warty to Natty

http://www.omgubuntu.co.uk/2010/09/a-look-back-at-every-ubuntu-default-wallpaper/

ps:
et recite ima li još ijedna druga distro čiji su wallpaperi ostavili takav “impact” :slight_smile: pa da se pokrene ovakva tema :slight_smile:

Dobro da si stavio “impact” pod navodnike. Mislim da nema nijedna distro sa gorim wallpaper-ima (osim 8.10, koji je fantastičan).

Lako je meni za ubuntu dok je tebe nidla…

da nisu možda debianovi ljepši :smiley:

akcenat nije bio na “ljepoti” već na potrebi da se prođe kroz evoluciju, od koje se to druge distro wallpaperi toliko pamte? :slight_smile:

samo sam realan :slight_smile:

epic fail

akcenat nije bio na “ljepoti” već na potrebi da se prođe kroz evoluciju, od koje se to druge distro wallpaperi toliko pamte? :)[/quote]
Pa, ruku na srce, nisu ni Debianovi nešto. Većina drugih distroa ima daleko bolje wallpapere nego Ubuntu i/li Debian. Ubuntu “look” će se pamtiti uglavnom u negativnom smislu sve do pojave patlidžana, od kada stvari postaju znatno ljepše :wink: Jah, evolucija…

akcenat nije bio na “ljepoti” već na potrebi da se prođe kroz evoluciju, od koje se to druge distro wallpaperi toliko pamte? :)[/quote]
Pa, ruku na srce, nisu ni Debianovi nešto. Većina drugih distroa ima daleko bolje wallpapere nego Ubuntu i/li Debian. Ubuntu “look” će se pamtiti uglavnom u negativnom smislu sve do pojave patlidžana, od kada stvari postaju znatno ljepše :wink: Jah, evolucija…[/quote]
u relevantne distroe (pored *ubuntu) ubrajam

openSUSE
Mandrivu
Debian
Fedora

ništa Sabayoni, mintovi itd

ps:
a GTK style? :slight_smile:

[quote=nidla]u relevantne distroe (pored *ubuntu) ubrajam

openSUSE
Mandrivu
Debian
Fedora

ps:
a GTK style? :)[/quote]
Pa eto, i te preostale tri distribucije. GTK je OK.

[quote=meho_r][quote=nidla]u relevantne distroe (pored *ubuntu) ubrajam

openSUSE
Mandrivu
Debian
Fedora

ps:
a GTK style? :)[/quote]
Pa eto, i te preostale tri distribucije. GTK je OK.[/quote]
ja koliko sam pratio, apratio sam 99.99% nisu ni oni nešta aman zaman (osim na suseu-)

http://www.youtube.com/watch?v=q4jHxsMrVec

opet ponavljam nije fora u “ljepoti”

www.gnome-look.org
www.kde-look.org