http://www.omgubuntu.co.uk/2010/09/a-look-back-at-every-ubuntu-default-wallpaper/
ps:
et recite ima li još ijedna druga distro čiji su wallpaperi ostavili takav “impact” pa da se pokrene ovakva tema
http://www.omgubuntu.co.uk/2010/09/a-look-back-at-every-ubuntu-default-wallpaper/
ps:
et recite ima li još ijedna druga distro čiji su wallpaperi ostavili takav “impact” pa da se pokrene ovakva tema
Dobro da si stavio “impact” pod navodnike. Mislim da nema nijedna distro sa gorim wallpaper-ima (osim 8.10, koji je fantastičan).
Lako je meni za ubuntu dok je tebe nidla…
da nisu možda debianovi ljepši
akcenat nije bio na “ljepoti” već na potrebi da se prođe kroz evoluciju, od koje se to druge distro wallpaperi toliko pamte?
samo sam realan
epic fail
akcenat nije bio na “ljepoti” već na potrebi da se prođe kroz evoluciju, od koje se to druge distro wallpaperi toliko pamte? :)[/quote]
Pa, ruku na srce, nisu ni Debianovi nešto. Većina drugih distroa ima daleko bolje wallpapere nego Ubuntu i/li Debian. Ubuntu “look” će se pamtiti uglavnom u negativnom smislu sve do pojave patlidžana, od kada stvari postaju znatno ljepše Jah, evolucija…
akcenat nije bio na “ljepoti” već na potrebi da se prođe kroz evoluciju, od koje se to druge distro wallpaperi toliko pamte? :)[/quote]
Pa, ruku na srce, nisu ni Debianovi nešto. Većina drugih distroa ima daleko bolje wallpapere nego Ubuntu i/li Debian. Ubuntu “look” će se pamtiti uglavnom u negativnom smislu sve do pojave patlidžana, od kada stvari postaju znatno ljepše Jah, evolucija…[/quote]
u relevantne distroe (pored *ubuntu) ubrajam
openSUSE
Mandrivu
Debian
Fedora
ništa Sabayoni, mintovi itd
ps:
a GTK style?
[quote=nidla]u relevantne distroe (pored *ubuntu) ubrajam
openSUSE
Mandrivu
Debian
Fedora
ps:
a GTK style? :)[/quote]
Pa eto, i te preostale tri distribucije. GTK je OK.
[quote=meho_r][quote=nidla]u relevantne distroe (pored *ubuntu) ubrajam
openSUSE
Mandrivu
Debian
Fedora
ps:
a GTK style? :)[/quote]
Pa eto, i te preostale tri distribucije. GTK je OK.[/quote]
ja koliko sam pratio, apratio sam 99.99% nisu ni oni nešta aman zaman (osim na suseu-)