AK47 is here!

…e ljudi pozdrav svima, pisem vam iz Tesnja, imam 17 godina i nadam se dobrom druzenju i zabavi i prije svega nekom saznanju. Mogu reci da sam iskusan Forumas :smiley: i mogu odmah primjetit kako vam fali Podforum “Predstavi se” ili tako nesto, ali neiskusan sto se tice Linuxa, dobio sam Ubuntu i planiram ga koristit ubuduce, sto se tice pravila, pridrzavat cu ih se i bicu aktivan, ali mi treba dosta pomoci oko Ubuntu-a i Linuxa.

Sto god zatreba :smiley: slobodno pitaj :smiley: ako nisi nasao nijedan takav slucaj pretrazujuci forum! :smiley: Uvjek ce neko biti tu ko zna pa odgovoriti! :smiley: + Google is your friend! :smiley: hehe

I onda bi kao iskusan forumaš trebao znati da je predstavljanje na nekom drugom forumu offtopic, tako da je i ova tema premještena na offtopic.
(sorry, nisam mogao odoliti, hihi).

A sad ozbiljno; Dobrodošao, stojimo na usluzi, bilo da ti treba pomoć oko linuxa, bilo da imaš ideje za projekte :slight_smile:

ma znam,samo et nekako mi je gotivnije kad je u prvom djelu foruma predstavljanje, ali kod vas bas i nije tako… nebitno…

bolje vas nasao :D,

…da vas pitam odmah na pocetku kakva instalacija je najbolja ako planiram koristit i Xp i Ubuntu?

Ja kontam neka spam tema o pushkama :smiley:
http://wiki.linux.org.ba/Dual_boot