AMAROK ne dira

Imam dva problema:

1. Amarok mi zaledi poslje svake pjesme, znaci otsvira jednu pjesmu pa onda zaledi moram ga ukinuti sa “killall amarokapp” jer ima neki milion njegovih amarokapp procesa. cak sam i napravio update na 1.4 al opet isto. Inace prije je radio regularno!? Inace Slackware 10.2 je u pitanju.
  2. Imali kakav domaci site da se mogu slidati COVER-i od albuma za amarok?

[quote=rambo]Imam dva problema:

1. Amarok mi zaledi poslje svake pjesme, znaci otsvira jednu pjesmu pa onda zaledi moram ga ukinuti sa “killall amarokapp” jer ima neki milion njegovih amarokapp procesa. cak sam i napravio update na 1.4 al opet isto. Inace prije je radio regularno!? Inace Slackware 10.2 je u pitanju.
  2. Imali kakav domaci site da se mogu slidati COVER-i od albuma za amarok?[/quote]
    de pokreni amarokapp iz konsole…znaci ukucaj u konsolu ‘amarokapp’ pa kad zaledi ti kopiraj sve sto je ispiso u konsolu pa nam daj ovdi…

i da pitam samo jel koristis neki paket recimo sa linuxpackages.net ili si paket uzeo sa official slackware mirrora nekog ili iz souce-a compile…???

a to za covere i mene zanima! :smiley:

Ma velko je ono sve da postam sto mi izadje, ali se ovo doda kad zakoci
"*** glibc detected *** corrupted double-linked list: 0x090970c8 ***"

u medjuvremenu sam skonto da mi u drugom account-u radi normalno.

Kolko se sjecam da sam ga skino sa linuxpackages.net, ali mozda i nisam, ne sjecam se.

amarok-1.3.9.tar.bz2

jarane, skineš ovo gore pa:

./configure; make; make install

i zdravo đaci…

kod mene radi (slack 10.2)

ps:
jesi li u međuvremenu upgradeovao KDE?

probaj obrisat ovaj folder

.kde/share/apps/amarok

mozda si napravio konfuziju u kolekciji tj. listi pjesama (double-linked list)…zna se desit…meni je jednom tako juk bio zablokiro…

i btw: izaso je amarok 1.4.0 tako da prije bi njega preporucio nego 1.3.9 :wink:

izašao jeste ali koji? jel amarok-1.4.0a.tar.bz2, svjesno sam mu preporucio amarok-1.3.9.tar.bz2 zato što je stable, možda je to “cause” ovih problema…

ps:
a kod mene je radio i 1.4…

izašao jeste ali koji? jel amarok-1.4.0a.tar.bz2, svjesno sam mu preporucio amarok-1.3.9.tar.bz2 zato što je stable, možda je to “cause” ovih problema…

ps:
a kod mene je radio i 1.4…[/quote]

ovo govorim o source-u, a ne o paketima sa linuxpackages i sl.

ps:
ma cim je njega Patrick stavio u current ja nemam vise sumnji…a i radi bez greske…
nebi preporucio da neznam!

ps:
ma cim je njega Patrick stavio u current ja nemam vise sumnji…a i radi bez greske…
nebi preporucio da neznam![/quote]
http://slackware.it/en/pb/search.php?v=current&t=1&q=amarok
jel ovo? ja ga ne vidim…

btw amarok-1.4.0a.tar.bz2 # a - ovo je najnoviji na official site-u i zbog ovog “a” sam to i rekao… nevermind, no hard feelings lol

ftp://carroll.cac.psu.edu/pub/linux/distributions/slackware/slackware-current/slackware/kde

evo ga ovdje :wink:

ma nikakih teskih osjecaja bolan :D…nemam ja snage za njih…dosta sam mrsav… :wink:

samo sam objasnjavo svoje preporuke :slight_smile:

Eh ovako, mislim da je nebitno odakle sam skino jer mi je to bilo i na 1.3.9 kojeg sam skino sa amarok site-a, a instaliro sam 1.4.0 ali mi je opet bilo u isto. I sto je najgore radi mi odlicno ako se logujem kao root npr. tj, ne ledi kad saltam pjesme.
Mislim da je change u pravu pa cu to probati.
Ja, i nisam diro KDE.

Ipak ne moze. Isto se desava. Imal nacin da izbrisem citavu kolekciju??

joj…stani … nije .kde/share/apps/amarok

probaj izbrisat .kde/share/config/amarokrc

ako nista probaj nastimat u “kmenu > settings > sound and multimedia > sound system” …stavi tu kvakicu na ono "run with the highest possible priority i povecaj onaj sound buffer na max…

[quote=change]joj…stani … nije .kde/share/apps/amarok

probaj izbrisat .kde/share/config/amarokrc[/quote]
:slight_smile: dobro je da nije kakav vazniji folder. Taj config sam vec izbriso ali je isto, i nije mi jasno kako onda drzi kolekciju jos uvijek?? Probat cu ovu drugu opciju.