Amarok mi zaledi poslje svake pjesme, znaci otsvira jednu pjesmu pa onda zaledi moram ga ukinuti sa “killall amarokapp” jer ima neki milion njegovih amarokapp procesa. cak sam i napravio update na 1.4 al opet isto. Inace prije je radio regularno!? Inace Slackware 10.2 je u pitanju.
Imali kakav domaci site da se mogu slidati COVER-i od albuma za amarok?
Amarok mi zaledi poslje svake pjesme, znaci otsvira jednu pjesmu pa onda zaledi moram ga ukinuti sa “killall amarokapp” jer ima neki milion njegovih amarokapp procesa. cak sam i napravio update na 1.4 al opet isto. Inace prije je radio regularno!? Inace Slackware 10.2 je u pitanju.
Imali kakav domaci site da se mogu slidati COVER-i od albuma za amarok?[/quote]
de pokreni amarokapp iz konsole…znaci ukucaj u konsolu ‘amarokapp’ pa kad zaledi ti kopiraj sve sto je ispiso u konsolu pa nam daj ovdi…
i da pitam samo jel koristis neki paket recimo sa linuxpackages.net ili si paket uzeo sa official slackware mirrora nekog ili iz souce-a compile…???
izašao jeste ali koji? jel amarok-1.4.0a.tar.bz2, svjesno sam mu preporucio amarok-1.3.9.tar.bz2 zato što je stable, možda je to “cause” ovih problema…
izašao jeste ali koji? jel amarok-1.4.0a.tar.bz2, svjesno sam mu preporucio amarok-1.3.9.tar.bz2 zato što je stable, možda je to “cause” ovih problema…
ps:
a kod mene je radio i 1.4…[/quote]
ovo govorim o source-u, a ne o paketima sa linuxpackages i sl.
ps:
ma cim je njega Patrick stavio u current ja nemam vise sumnji…a i radi bez greske…
nebi preporucio da neznam!
ps:
ma cim je njega Patrick stavio u current ja nemam vise sumnji…a i radi bez greske…
nebi preporucio da neznam![/quote] http://slackware.it/en/pb/search.php?v=current&t=1&q=amarok
jel ovo? ja ga ne vidim…
btw amarok-1.4.0a.tar.bz2 # a - ovo je najnoviji na official site-u i zbog ovog “a” sam to i rekao… nevermind, no hard feelings lol
Eh ovako, mislim da je nebitno odakle sam skino jer mi je to bilo i na 1.3.9 kojeg sam skino sa amarok site-a, a instaliro sam 1.4.0 ali mi je opet bilo u isto. I sto je najgore radi mi odlicno ako se logujem kao root npr. tj, ne ledi kad saltam pjesme.
Mislim da je change u pravu pa cu to probati.
Ja, i nisam diro KDE.
ako nista probaj nastimat u “kmenu > settings > sound and multimedia > sound system” …stavi tu kvakicu na ono "run with the highest possible priority i povecaj onaj sound buffer na max…
[quote=change]joj…stani … nije .kde/share/apps/amarok
probaj izbrisat .kde/share/config/amarokrc[/quote]
dobro je da nije kakav vazniji folder. Taj config sam vec izbriso ali je isto, i nije mi jasno kako onda drzi kolekciju jos uvijek?? Probat cu ovu drugu opciju.