Instaliro sam ovaj amarok zadnji, i sve je proslo kako treba a kad ga pokrenem javi mi ovu gresku
amaroK: [Loader] Starting amarokapp…
amaroK: [Loader] Don’t run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
amarokapp: error while loading shared libraries: libtunepimp.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
ne kontam a sve sam uradio kako je pisalo u install.
hvala
a za ovaj drugi…heheh…trebas izabrat kao sto ti samo kaze…GStreamer Output plugin…al ja koristim arts …znaci tu gdje ti pise GStreamer stavi da ti je arts i trebalo bi da radi…neznam sad napamet nisam kuci pa nemogu provjeriti.
bash-3.00$ amarok
amaroK: [Loader] Starting amarokapp…
amaroK: [Loader] Don’t run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
amarokapp: error while loading shared libraries: libFLAC.so.7: cannot open shared objectfile: No such file or directory
[quote]
P.S.
Mirza, zar nije bolje za ‘ALSA mixer device’ odabrati ‘Master’ umjesto PCM. PCM bi trebao početi krčiti tamo negdje na 90% glasnoće.[/quote]
Ama meni je svejedno jer nikad ne koristim zvuk do maksimale
Uvijek je negdje oko 70-80 %
Hehe biće da je i “tastatura” jedan od onih što im je lakše pitati na forumu za dependency nego koristiti odgovarajući alat… a ne pada mu na pamet koristiti nešto drugo osim Slacka.
Samo sam htio da uletim da ti sestro draga moja kazem, jer fakat te slabo i ividjam a kamoli pricam, da ti kazem da si stvarno pametna, ozbiljnog. Svaka cast chadjo :icon35: