Appz.lugbih.org

Vozdra svima,

prosle godine se na forumu javila ideja o kreiranju stranice koja bi omogucila svima nama da pronadjemo aplikaciju koja nam treba za rad, razmjenu misljenja, upute o koristenju aplikacije i sl.

Mirza iz Tuzle se ponudio da u slobodno vrijeme radi na ovom projektu, pa njegovu ideju o realizaciji ovog projekta mozete vidjeti na http://appz.lugbih.org/.

Pisem ovo da vam javim da radimo na tome i da pozovem zainteresovane da pomognu Mirzi u realizaciji ove ideje, kako bi svi imali koristi od toga. Zamolila bih i Mirzu da napise par rijeci o svojim namjerama, ciljevima, idejama i td.

Takodjer, posto su Emir i Nermina izrazili zelju da pomognu, zanima me da li ste uspjeli stupiti u kontakt s Mirzom?

Pozdravi i cekam vase ideje,

Amila

P.S. Mirza, izvini sto ovo tek sada objavljujem…

Zdravo svima,

kako je Amila rekla, stranica je otvorena prosle godine s ciljem da upozna, informise te uputi korisnike o programima/aplikacijama koje se koriste pod Linuxom. Moja ideja je bila da se otvori stranica na kojoj ce se moci naci neke informacije o programima te linkovi prizvodjaca, download, upute i dr. Stranica bi, po mom misljenju, najvise pomogla pocetnicima u nalazenju aplikacija za njihov rad.

Ja sam trenutno slab s vremenom (ko nije) pa napredak u dovrsavanju stranice ide sporo.

Nisam uspio stupiti u kontakt s Emirom i Nerminom jer sam imao malu “havariju” na racunaru pa su mi svi e-mailovi “otisli” :slight_smile:

Ako ko ima neko pitanje, komentar evo moj e-mail: mnakicevic@gmx.net,
pa neka se obrati.

PS: Nema problema … :slight_smile: