Dosta ljudi ce se obradovati ovim drajverima (ja jesam!)
Problema sa x200 karticama i slicnim (x1100) je cas bilo, cas ne. Znam da su mi drajveri radili za jedan xorg, a za drugi ne. Jedino rijesenje da “nabacim” DRI bilo je da koristim neku distribuciju sa 6.x Xorg-om … Neki su uspjevali da drajvere 8.29 natjeraju da rade i pod 7.1, ali to je, koliko sam shvatio, radilo samo za kartice koje su imali i svoju memoriju. Sad konacno rade i ove “skroz” onboard sa sve shared memorijom. Za mene je ovo kraj problema, barem dok ne izadje novi X
Dosta ljudi ce se obradovati ovim drajverima (ja jesam!)[/quote]
i ja sam, mada su meni radili solidno i na x200 shared…
na onim edgy (restricted) driverima radi 3D ok, stim da nisam mogao skidati screenshotove (na dapperu je moglo), skinem ove nove, ukinem one edgyeve, disable-ujem linux restricted fglrx završim onaj .run i gle čuda mogu fatati screenshotove i na edgyu…
ps:
probao sam (ove iste drivere) i na mandrivi… nisam uspio iz prve, probaću još malo (oni MOne su radili ok - ovo je free)
[quote=aldin]ps:
probao sam (ove iste drivere) i na mandrivi… nisam uspio iz prve, probaću još malo (oni MOne su radili ok - ovo je free)[/quote]
samo da javim… proradilo i na mandrivi… i naravno MOŽE SCREENSHOT-anje… yeah, znači bilo je do v drivera