BHLD projekt - poziv za učešće

A što bih stavljao ISO koji ne radi :wink:

BTW svima koji žele da pristupe bosanskoj verziji plz koristite boot opciju knoppix lang=bs

hvala :slight_smile:

Stavljam na raspolaganje i lugze server ali kao i na ETF-u konekcija je slaba, treba par dana da se nesto skine…da li se isplati ovaj potez, odnosno mirror?

[quote]Ima li prijedloga za hosting?
Babysitter, ako hoćeš, mogu ti poslati CD (pod uslovom da ti plaćaš poštarinu ;))

Ok, zauzet sam zadnjih dana raznim obavezama ali nadam se da ću sutra ili prekosutra uraditi sljedeće:

• revidirati stranicu BHLD, eventualno preciznije objasniti šta ostaje da se radi
  • postaviti stvari koje su do sada poslane (prijevod Remastering HOWTO-a, neke prijedloge za wallpaper)
  • objaviti ostalo što sam ja do sada uradio (izmjene u konfiguracijskim datotekama, moje pokušaje sa wallpaperima, otkrića u vezi konfiguracijskih datoteka)
  • updatati moj lokalni BHLD na 3.2 verziju.

A SADA NAJVAŽNIJI ZADATAK:

Molim prijedloge za bolje ime :):):):)[/quote]

Vozdra raja. Prijedlog za ime linuxa: Linux BA
:wink:
Inace je odlicno sto smo i mi (BiH) zakoracili u eru informatike. Vidio sam vec par pitanja ali nigdje odgovora. Da li je neko vec sredio Bittorrent file??? Ako ne ima li planova da se postavi, a ako jeste sta je Torrent URL?

ovako na lol forumu sam dobi otacne instrukcije samo problem mi je prio bootanju linux26

stane na pola i pise slijedece:

kad ukucam linux26 krene sve rega. onda pise ono welcome to knoppix bla bla ispod toga pise:
probing scsi megaraid.o segmentation fault
probing scsi a100o2w.o

to je zadnje dalje ne ide, cd stane…:frowning:

fak pogresna nit

Ja ću zatvoriti ovu prastaru temu, a ako imate šta dodati otvorite novu. Ok?