Ako vi smatrate da je Linux boljim operativnim sistemom od windowsa, gadno
se varate. Na Linuxu nema nikakvih atraktivnih igara ni programa koji
normalno rade. Popularnija i poznatija je jedna jedina igrica za Windowse
poput Diabla 3, od svih distribucija Linuxa i Unixa zajedno. Smatram da
koristenje Linuxa na racunalu predstavlja stvarno veliku sramotu za danasnji
svijet. Osobno sam ga instalirao i uvjerio sam se da Linuxu nema buducnosti.
Pa idemo redom…
Diablo 3 se ne moze pokrenuti.
Kada sam ih instalirao, formatiro mi cijeli hard i sve podaatke.
Ovo pisem jer sam vrlo ljut… I ostavite to i recite mi kako linux moze biti bolji, kada nije kompatibilan sa windowsima.
[quote=ferrario]Ako vi smatrate da je Linux boljim operativnim sistemom od windowsa, gadno
Pa idemo redom…
Ovo pisem jer sam vrlo ljut… I ostavite to i recite mi kako linux moze biti bolji, kada nije kompatibilan sa windowsima.[/quote]
shvatamo mi da si ti ljut, kako i nebi da se meni desi da sopstvenim neznanjem unistim podatke sa HDD huhhh odmah bi potrazio neki forum i iskalio svoj bijes
u pravu si linux nije bas atraktivan iako cesto zavrsimo u krevetu sa njim, windows sta da ti kazem je napravljen vise od neukih za neuke i one koji vole da im se diriguje i da ih deru.
ergo dok ima ovaca bice i shisanja.
Jeste Diablo je poznat jos od 1991 i vrti se od tada do danas na milijonima servera i i doprinjeo je spajanju ljudi kao i IT tehnologiji tako da smo pocastvovani da neko od te ekipe dodje i kaze nam kako je linux los i da smo levati, ako procitas moj potipis recimo da te smatram za prijatelja
Nema buducnosti?? Sta cu sad? Moracu promijeniti profesiju! Hvala druze sto nas obavijesti, ostali bi u mraku i stigla bi nas teska buducnost
Nemoj biti ljut, nista nije vrijedno sikirancije i visokog pritiska Moras shvatiti i nas, mi smo malo mazohisti, volimo da nas tuku, da nam uzimaju pare, prave budalama itd…mi to jednostavno volimo
[quote=die7][quote=ferrario]Ako vi smatrate da je Linux boljim operativnim sistemom od windowsa, gadno
Pa idemo redom…
Ovo pisem jer sam vrlo ljut… I ostavite to i recite mi kako linux moze biti bolji, kada nije kompatibilan sa windowsima.[/quote]
shvatamo mi da si ti ljut, kako i nebi da se meni desi da sopstvenim neznanjem unistim podatke sa HDD huhhh odmah bi potrazio neki forum i iskalio svoj bijes
u pravu si linux nije bas atraktivan iako cesto zavrsimo u krevetu sa njim, windows sta da ti kazem je napravljen vise od neukih za neuke i one koji vole da im se diriguje i da ih deru.
ergo dok ima ovaca bice i shisanja.
Jeste Diablo je poznat jos od 1991 i vrti se od tada do danas na milijonima servera i i doprinjeo je spajanju ljudi kao i IT tehnologiji tako da smo pocastvovani da neko od te ekipe dodje i kaze nam kako je linux los i da smo levati, ako procitas moj potipis recimo da te smatram za prijatelja :)[/quote]
Mislim da su Diablo 3 server, powered by linux! Ono cime ce drugim…
Ja vjerujem da se linux moze iskoristiti, ali kako nastimati da to sve funkcionira kako spada, a da sve mogu raditi klikom misa. Photoshop se pod wineom stalno rusi. Postoje li neki carobnjaci koji to mogu rjesiti ?
Na HR. linux grupama sam dobivao odgovore tipa “Googlaj” i slicna sranja, pa se nemojte ni cuditi sto sam ljut…
Hajd jos definisi sta znaci totalni pocetnik. Ono, jesi li do sada samo klikao yes ili znas bar osnove onoga sto stoji iza tog yes.
Generalno za slabiji hardware, linux (kernel) ti nije nesto bitan u zivotu, najbitnije je kakav ces Desktop Environment, odnosno Window Manager staviti na taj kernel (to je ono dje klikas do mile volje).
Linux Mint ti nije radio jer po defaultu dodje sa teskim DE kojem treba dosta RAMa i procesora koje tvoj laptop nema.
Znaci, trazi neki distro koji dodje sa XFCEom, LXDEom i slicnim lightweight dzidzama.