Ja mislim da je to ona piramida koji su pravili nadrealisti
Prodajem 20 duluma zemlje ispod koje se nalazi Piramida Jupitera i imam detaljnije dokaze od Semira (btw,razgovarao sam sa Semirom par puta licno i on to potvrdjuje isto, … eto da nebi bili konkurencija…ono,svako ima svoju…jel)…sem kesa primam i vojne-bankovne knjizice kao i moguca zamjena za namjesten apartman sa centralnim grijanjem u strogom centru sela Kobilja Glava !!!
Cijena po dulumu /10.000 KM
Odluka je donosena nakon zadnjeg sastanka u podozju mog brda…evo i par snimaka suvlasnika pri dolasku…ponestalo nam nesto love…nasss
http://ufocasebook.com/sarajevovideo.html
Pozdrav
P.S JOS JEDNOM ISKLJUCIVO OPOMINJEM “KANITE SE MOJIH OSTROGOTA” INACE BICE DISCIPLINSKIH…
Čemu tolika frka oko tih Ostrogota???
Hahha ma nije Frka…nego mnogi neke nevazne stvari uzimaju isuvise za ozbiljno,osim mog prvog Posta u kojem smatram Piramidu i gore navedeni Biznis za sumljivu (citaj po meni jos jednu uvalu borova)“stvar”…sledeci postovi su bila obicna zajeb… a decki se zaletjeli…pa rekoh da vidim dokle to ide…moj licni stav sto se tice Ostrogota je ustvari ono (bffffffff)…
Al kako reci ljudima kad se zapale,ej momak gasi se…ma nek gori vatra…sigurno ima onih koji su od prve skuzili.
pozdrav
P.S joj …nemojte me opet uvlaciti u diskusiju,Ostrogot u meni to nemoze vis’ durat!
Pa gdje stadose sa tim piramidama ima li kakvih novosti?
pa sta bi ti vise… ima piramida… eno i zidan se tuce radi njih… a sad ih zakopavamo… sta ce nama piramide… mi smo bedaci pa ne znamo od piramide u sred Europe napraviti turisticu atrakciju znam ja nas - ebes nas
Pozdrav
Ice
da bi covjek mogao smatrat da pozicija piramida u bosni ima logike, on mora imat odredjeno predznanje. Kako se ova prasina digla siguran sam da su neki od vas procitali 1-2 knjige o “civilizacija” tematici, neki 5, 10, milion, sta ja znam… ocu da kazem da ako ste imalo vremena posvetili posmatrajuci legende, price, svjedocenja, cinjenice, o civilizacijama maya, atlantide, lemurije i sl. i ako ste obratili paznju na odredjene, male, ali veoma vazne detalje, onda ce vam, piramide u Bosni imat logike.
ono sto je trenutno sigurno, je da imaju na hiljade (ako ne 10x) posjete Visokom, sto treba iskoristit maximalno, i na bilokoji nacin ostvarit prihod. Jer ipaq zivimo u prokletom kapitalizmu…
bio tamo vero se po visocici…
iskoristava se ovo onoliko kolko se moze (ono parking uz i oko sljive po obliznjim dvoristima 2 km - doduse kod one druge je 1km, a suvenira ima )…
Samo brate neorganizovano - tolika se buka digla o piramidama - ja rekoh to ce biti table na svakom metru koje pokazuju gdje se kopa i sl, kad ono luto pola sata po i oko carsije dok sam skonto gdje skrenuti da se mogu verati (il je to samo do mene)…
A i kad krenes se verat po njima nikakvi putokazi da vidis bar to sto je zapoceto - nego ono - planinari vazdan pa sta nadjes…
(Vecinom su tamo izgleda “amnestijci” ali fakat vidio sam i po kojeg zalutalog stranog a ima i domacih iz BiH)…
ma bice bice (samo jos da ima vise ljudi da kopaju - ovako sa 10 ljudi nes ni za 100 godina odkopat)…
//Nihad