Ima li neko Boson Router Simulator za CCNA 2, verziju za Linux (ako takva postoji)?
:? ne znam, probaj wine? :rolleyes:
Postoji li neki drugi Router Simulator, ne mora biti Bosonov? Znam da mogu preko WINE ali pokušavam ne koristiti M$ aplikacije koliko god mogu.
Router Simulator mi pravo treba a licencirana verzija Tood Lammle-ovog CCNA Virtual Laba košta sitnih 101.99 $ bez dostave. Ne daju mi se tolike pare. (not to mention da je ovo, naravno, Windows verzija).
ja imam ccna v3 ako si zainteresovan a i imam nekakvu simulaciju routera ( bojim se malo stariju )…
Pozdrav
ICE
Pa dragi Ice, stavi je negdje na net da je skinemo i javi nam gdje je.
Pozdravi od
Dine
Imam ja CCNA v3 na CD-u ako kome treba (mada ovo i nije baš legal, al hajd).
Što se tiče simulatora, imam dosta toga za Windows. Nešto sam se raspitivao, izgleda da za Linux nema simulatora. Fazon je što meni trebaju simulatori za CISCO Routere (slično je to sve ali eto) tako da ne mogu na Linuxu napraviti simulaciju routera (a čuo sam da se i to može uraditi).
Anyway, ako neko naleti na neki Router Simulator za Linux, nek javi. Do tada WINE…
Postoji još jedna opcija, na eBayu se mogu kupiti CISCO Routeri za 33-50$. Doduše serija 1700, ali za simulaciju nije ni to loše. Jedan router, dva switch i dva stara računara i I got myself a lab.
CCNAv3 bas nebih zelio staviti na net, ali stavit cu ovaj simulator sto imam… sad sam na faxu pa kad dodjem kuci
Pozdrav
ICE