Brother 2170W (wireless) nece da printa?

E, kad me krene… :cry:

malo prije sam htio nesto da isprintam i moj wireless laser printer Brother 2170W ne fercera. nisam dugo nista print’o tak oda ne znam kad je zijanio niti sta sam sve instalirao u medjuvremenu. u stvari, nisam instalirao nijednu novu aplikaciju, samo pravio dnevne update-e.

kad pokusam da printam dobijem poruku “Not connected? Printer ‘Brother2170W’ may not be connected”

odakle da pocem?

naravno, printer radi 100% sa drugog laptopa.

popravio :smiley:

u printer properties sam cack’o - a da ne znam ni sam sta sam sta mijenjam :slight_smile: i sad je proradio.

sad je ovako

a ako se dobro sjecam, prije nego sto sam se poceo igrati da je u Device URI stojalo nesto kao
socket://192.168.2.100:900
?!?!?!?

odoh sad pokusati popraviti bojler. nemam pojam sta cu cackati ali mozda i tu vaze ista “pravia”: cacni tu, cacni tamo…
:smiley:

[quote=afan]odoh sad pokusati popraviti bojler. nemam pojam sta cu cackati ali mozda i tu vaze ista “pravia”: cacni tu, cacni tamo…
:D[/quote]
nemoj se previse umislit, struja ubija :stuck_out_tongue:
EDIT
da citiram liniju iz pingvina sa madagaskara:
“Start pulling things out of the other things and start putting them into new things. It will work itself out.” - King Julien to Mort

[quote=Wizz][quote=afan]odoh sad pokusati popraviti bojler. nemam pojam sta cu cackati ali mozda i tu vaze ista “pravia”: cacni tu, cacni tamo…
:D[/quote]
nemoj se previse umislit, struja ubija :stuck_out_tongue:
EDIT
da citiram liniju iz pingvina sa madagaskara:
“Start pulling things out of the other things and start putting them into new things. It will work itself out.” - King Julien to Mort[/quote]
Najjaca!!!:-))