***BSD Bosne i Hercegovine (http://bsd.linux.org.ba/) je

***BSD Bosne i Hercegovine (http://bsd.linux.org.ba/) je vlasnistvo udruzenja linux korisnika bih

jao jao jao, BSD i Linux, BSD i Linux, vi ste izgleda vlasnisi svega i svaceg :slight_smile: sa vremena na vrijeme vam se covjek moze dobro ismijat, jel znate vi uopste bootat BSDov kernel ? :slight_smile:

Koja si ti budala ?

Eto posto mi neznamo bootat BSD kernel, a ti si to juce otkrio, molim te reci nam kako se to radi …

Naše udruženje je zvanično registrovano kao “Udruženje Linux korisnika”, ali mi se ustvari bavimo generalno promocijom slobodnog i open-source softvera, uključujući i BSD.

Na flejm nemam komentara.

[quote]Na flejm nemam komentara.[/quote] :kul:

linux i bsd neidu zajedno, iz prostog razloga sto je linux naspram BSDa djecija igracka, a vi to jako lose mixate.

znanje hrani mozak a ne jezik :slight_smile:

Izvini nismo te prepoznali!

Izvinjavam se svima ostalima, ali Kemo123 ti si jedan obican pas koji laje na sav glas, ali nikako da ujede :twisted:

Ne znam otkud ti pravo da vrijedjas clanove na formu, al eto posto vidim da se ne ustrucavas i ja bih malo da krenem tvojim stopama.

Pokazi svoje znanje pa cemo vidjeti da li ove tvoje rijeci vrijede uposte i koliko :slight_smile:

Jos jednom izvinjenje ostalima clanovima zbog “rjecnika”

Puno pozdrava,
Mirza

:lol: hi Jerry

rotfl dobar smajli :slight_smile:

bas ti hvala na tako lijepim rijecima, mora da te mama naucila dok si sebi brata pravio :slight_smile: a sto se tice znanja na cemu da ga dokazem ? na ovim vasim forumima… ? sramota.

izvini sad tek vidim da si iz tuzle, papak, jel vam dosla voda ? a nije… jebiga, doci ce sljedece godine, kada dodje, zamolio bih te da se operes jer SMRDIS!

Slusaj budalo jedna, prestani s vrijedjanjima. Ne znam koje je “fine” rijeci prvi upotrjebio, a i nemam brata. I jos nesto. Zivim u Tuzli ali nisam Tuzlak :slight_smile:

Kretencino jedna, sta ti mislis ko si pa da nama pamet solis.
Nisam ni mislio da se dokazujes preko foruma nego samo da se najdemo negdje recimo “na dvoboju” pa da vidimo ko i sta zna.

Kretencino (zasluzujes epitet) jedan nemas pojma koliku hrabrst imas da pokuzujes svoju nekulturu ovdje na forumu jer su te neki “ljudi” vec uzeli “na zub”. Nije pametno, ako znas na sta mislim.

I usput, idi do psihijatra nek ti “uprogramira” u taj tvoj suplji mozak (ili mozda razmisljas drugom glavom) nesto pametno i, recimo, KULTURU. Nek ti ubaci “mach” kernel u mozak pa onda mozes pricati nesto o ***BSD-u.

Sto bi se reklo:
Odjebi u skokovima sa ovog foruma

PS
Sve sto govoris je: :blabla:
Dokazi svoje tvrdnje :twisted:

Mislim da je ovo meni bilo upuceno.

Nije bitno sto sam ja u Tuzli , bitnije je to sto si ti u Sarajevu . Hebiga ti si raja ja fukara , ni to nije bitno, bitnije je to da mrzim ljude koji dodju potcjenjivat neciji rad. Ja sam mozda seljacina , al nikad necu biti veca od tebe (nije te haman moguce pretec) …

Jah