ja korisitim sad mrezni kabal a nisam probao usb ! jel imas ti bt3 ?
@ i ali u bt3 video sam neki ohnde attacka 1000 ne znam sta su ali to nema u ubuntu … ako neko koristi bt3 ako nije problem da posalje msn na pm da mi malo objasni kako njemu djeluje i tako to…
zasto ga dizati na hdd kad moze da se fino turi na usb stick… za 30 KM dobijes sve sto ti treba… eventualno dodas neku particiju sa hdd-a koju ces koristiti za podatke…
@ds … nisam testirao, ali sam ti rekao opciju ako tako ne radi… po forumima sam video da najbolje rade sa stickovima od 2 pa navise GB … sto pretpostavljam znaci da ima upisa na stick… a i ako nema mozes za to ostaviti jednu particiju na disku…
ma ja ! onaj dole mali pisti ne mozes ziviti od njega ! nesto tako mutavo da oces da se ubijes
@1.nego resio sam i to ! evo samo jos nesto ! kada palim komp ulazi mi preko onog texta ! i ides ono “root” toor … i kada ga gasim, prvo se odjavim onde i kada se odjavim ne vidi se slika ! nesto pise neki hz herci neki nemam pojma i moze da se kuca i ako nista ne vidis i ja kucam poweroff ! i kada sledeci put ulazim, isto preko onog texta nesto mi ocitava neki % nesto nije kompletirano i komp se res i onda udje !?
jos jedan problem kada palim komp imam 2hdd i sad moram 1 da ugasim nebil usao u bt3 ili u xp… posto onaj lilo nesto ne dozvoljava sta vec… i kako da ja ne ulazim u onaj text da pisem root toor… nego odam da me ubaci u graficko okruzenej ?!