Bt swap?

pokrenem bt preko live cd, ali ne mogu da stavim na hdd i da swapujem :frowning: ! evo sta mi izbaci ! ako neko zna sta da radim i ako mi pomogne bio bi mu vecno zahvalan !

Šta je bt? bittorrent?

backtrack

pa jesi li uopste mounto ikakvu particiju na /mnt/partition ?

imam 4 particije ! 2 su za win, a ove dve kada mi nesto bude trebalo ! e sta zanci monto ?

jednom sam uspeo montat i pisalo je swap is created ! i nisam znao sta posle ! i sledeci put kada sam usao zaboravio sam sta sam kucao :frowning: molim nekoga da mi pomogne sta kucati i kako kreirati :frowning:

koji je bactrack 2 ili 3…?

BackTrack 3 Beta - 14-12-2007 help :slight_smile:

Pa lijepo ti kaze ’ You mast use path in mnt’

Btw, ne sejcam se da sam ja to radio prilikom installacije…

pa koristio sam ! vidi gore na slici !? a kako si ti instalirao ? moze li neki drugi nacin osim ovoga ? kada ocita cd oma 10 pocija i sve nseto u vezi grafike i 3,4 u vezi pokretanja preko texta ovoga sto sam ja pokretao… a ima na kraju nesto drugo da ocitava drajevere… ne znam sta je to… nesto testira… ako neko zna kako instalirati neka odg pls

pa fino startas X i napravis particije i install (ako hoces instalirati)
parted ili cfdisk napravis sta ti treba i instaliras !

http://backtrack.offensive-security.com/index.php/Main_Page
ja mislim da gore navedeni link moze pomoci !

da ali to je instalacija preko VM ! kako preko cd koji je narezan ?!

ubacis cd sa backtrack-om i kad te pita user “root"i pass” toor "
starttas X sa komandom startx . i dodjes u graficko okruzenje ,
i u meniu nadjes install backtrack ! prije toga napravis particije !

http://backtrack.offensive-security.com/index.php/Install

meni nije mogla instalacija iz grafickog okruzenja na trojci…

je li moze taj instal na backtrack 2, da njega skidam ?

nisam pokusavao…skinuo sam vec nastiman vmware image…

moze na 2 !
meni radi install na 3-ci

ako instaliras izaberi ono full(oko 2 gb)
a ne live (oko 700 mb)
I NEZABORAVI DA ISKLJUCIS REINSTALL ORIGINAL GRUB !!! JER TI NECE BOOT-ATI

ili kako vec nesjecam se tacno meni radi sve osim firefox-a ali ima drugih opcija pa nije i neki problem !
veoma fin i brz distro koristim ga od kad se zvao auditor. na laptopu 700 mhz 378 mb ram (ibm t21)

sad mi kazete da iskljucim to :smiley: ! ja vec s*** sve i podigao linux ubuntu ! kako sad podeliti malo pariticiije za ovoga bt3 ?

kada sam vec tu da dizem ponovo bt3 ! je li moze kablovski modem motorala na bt3 ?

pa nemas potrebe da sad pravis nove particije…sve sto imas na bt mozes imat i na ubuntu-u…ako ne sve,onda ono najkoristenije,poput sniffera,brute-force programa te metasploita…
koristi ethernet umjesto usb-a i neces imat problema sa adsl/kablovskim modemima…