Cedega i Loki Installers

Nemam pitanja, nemam problema, samo imam želju da izjavim svoje divljenje Cedega programerima i dobrim dušama koje prave loki instalere :smiley: :smiley: :smiley:

Nakon godina neigranja, kupio nekakvu novu grafičku karticu i hajde rekoh da vidimo i to. Na stranu što radi Doom3 kao native igra, ali radi i Call Of Duty bolje nego na windowsu ?! Al haj to je OpenGL igra… Ali kupio sestri Need For Speed:Underground 2 koja ne da radi nego super radi …?! A DirectX igrica… stvarno svaka čast - Respect :lol: Ispade emulacija windoza bolja nego same windoze - svašta 8)

Pa moj absBrain umjesto da radis pametne stvari ti se igras, ali ne bi ni to bio problem da te ne ubijaju ona djeca od 9 godina :stuck_out_tongue: Cak sam cuo da neki na tebi rekorde u ubijanju prave. A svaka cast za cedegu i za Loki installere.

:smt070 :enforcer:
:smt067 :snipe:

svaka im cast…ali trenutak. zar cedega nije komercijalna pored opensource linuxa? svako je dobra dusa za malo para :smiley:

Neki hakuju iz linuxa neki igraju igre :D, tako to ide :smiley:

Vecinom iz wine mozes igrati igrice samo moras potrefiti konfiguraciju to je sav mit Cedege, da ti odmah napravi konfiguracije za nekakavu igricu, a radi inace na bazi wine-a.
Znaci igricu pokreces iz terminala i samo pratis koji dll ne dostaje trpas ga u system32 iz tvog native Windows-a, pokrenes winecfg i stavis te dlls na native.
Najbolji link za te stvari je: http://appdb.winehq.org/