Preuzeto sa http://www.linuxzasve.com/novost/crossover_linux_besplatan/380
Valja li to sta?
ovo je nesto ukakano cini mi se :S
evo skidam…iako mi onaj clanak sa linuxzasve.com ne daje previshe nade da pokrenut ono sto namjeravam…
Jel tko ovo probao.
Ja sam dobio na 2 mail adrese ovaj kod neki, i kaže da ga trebam aktivirati do kraja 11 jeseca (30.11). Jel to to?
Sad je instaliran, i u meniu imam opciju Register and unlock this demo?
Kliknem na to, al ništa se ne dešava, jel sad ovo kod mene full verzija ili ne, malo sam se izgubio :oops:
ma sad posto se registriras sa tim kodom imas pravo na update i download njihovih fileova koliko sam ja razumio. ovo sam ja:
Hm, ja skinuo taj isti dan i, iako spominju neki kod, izgleda da je ovo otkljucana full-verzija, ne demo, tako da nema nikakve registracije.
[quote=Wizz]ma sad posto se registriras sa tim kodom imas pravo na update i download njihovih fileova koliko sam ja razumio. ovo sam ja:
[quote=Wizz]ma sad posto se registriras sa tim kodom imas pravo na update i download njihovih fileova koliko sam ja razumio. ovo sam ja:
pozz.
[quote=akiro][quote=Wizz]ma sad posto se registriras sa tim kodom imas pravo na update i download njihovih fileova koliko sam ja razumio. ovo sam ja:
pozz.[/quote]
ja sam iskoristio svoj kod, znači registrirao sam se na njihovom site-u sa tim kodom.
pošto je u mene Mandriva 09’ KDE, pa mislim da radi toga mi neradi ok (bar koliko sam skužio po nekim iskusnijim linux korisnicima da je dosta bugovit).
pa me zanima ako ja npr. instaliram neki drugi distro, i kasnije skinem program, hoće li radit opet sve ok ili…
I samo jedno pitanje, mjenjam distroe svako malo, nikako se zaustavit na nekom i da mi bude duže od mjesec dana, jesam li jedini koji to radi?
Provjereno radi na Mandrivi 2009.0 sa KDE 3.5.10 :), 4 ne koristim zbog drugih razloga
Kad je vec do CrossOver instalacije, skinuo sam sa njihove stranice sve verzije tj. rpm deb source, znaci uopste nije bitna distro moze se koristiti.
Iako znam probati koju drugu distribuciju držim se mandrive (mozda stvar navike, ali do sad nije me iznevjerila), kad mi dođe da probam nesto novo imam i puno egzotičnijih OS instaliranih u virtualnim masinama
Kada idem na Register and unlock this demo, neka ikonica šeta po ekranu, i to je to, ništa se ne dešava…
Kad probam instalirati CS 1.6 sa HDD imam tamo Backup CS Steam, i kliknem na .exe file evo šta izbaci
EDIT
Evo ako tko slučajno nije stigao taj dan da uzme kod
ja sam se prijavio na 2 maila, ovaj još nije taknut.
[code]The CodeWeavers Lame Duck Presidential Challenge
You are now registered to use the following serial number for CrossOver.
To get your free software, simply enter the code above at the following URL:
Once you’ve done that, you will be able to log into your account on
CodeWeavers’ web site, and download your product.
You have until November 30th 2008 to register this code with us. After that
date, the code will no longer be valid.
Limit 1 copy per customer. Download only.
We apologize for the delay in getting this code to you. The load on our systems
was far beyond our expectations.
Getting Help:
If you need further help on our software, please check the following links:
We appreciate your interest, and we hope that you enjoy using CrossOver![/code]
CrossOver Office je puna verzija.
CrossOver Games je ipak demo…
Rad besplatno, a zabava se ipak placa.
ma ne treba meni ovo bas pa mi se nije dalo heklat oko ovoga. cs sam preko wine-a instalirao i dosta meni