Cs 1.6 stane

eh ovako novi sam na linux neznma ja puno slabo nista nekako saminstaliro cs i nakon nekog igranja napr 10 minuta stane mi cs nemogu nista radit moram ugasit laptop i ponovo upalit i budu neke boje na ekranu plava.zelena crvena takve a nekad samo dio poboji zasto stane laptop je 1.8 GHz dualcore 2 gb rame 160 hard disk graficka neznma koja je tacno ali je 384 mb neam conzole u cs i fps slab skroz stopa mi - a posto koristim hs-hkb konekciju zasto mi nema lana na linux-u a na xp ima

sta ovo nik oneodgovara imal koga kuc…kuc

Zato sto meni licno tvoj post izgleda k’o md5 hash, aj der dodaj koju tacku i reci koja distribucija, preko cega podizes CS, koja ti je tacno konfiguracija, kako si instaliro, sta si instaliro, etc. Iskreno, tvoj post mi izgleda skucan u 10-15 sekundi. Odvoji malo vremena pa napisi pitanje kako treba, i odgovor ce bit kako treba. Ajd skontaj ista iz ovog:

jesprobo ga preko wine stavt nanovu verzju nov iwine b trebalo dat radi bez problma kako 384mb zar nis standradno 256 - prekceg konfigurses lan dje na win ima jel ono network konekcije il dje nijem bas najjasniji tvoj post?

Kontam ako si disleksican, inace, stvarno?

[quote=adioe3]Zato sto meni licno tvoj post izgleda k’o md5 hash, aj der dodaj koju tacku i reci koja distribucija, preko cega podizes CS, koja ti je tacno konfiguracija, kako si instaliro, sta si instaliro, etc. Iskreno, tvoj post mi izgleda skucan u 10-15 sekundi. Odvoji malo vremena pa napisi pitanje kako treba, i odgovor ce bit kako treba. Ajd skontaj ista iz ovog:

jesprobo ga preko wine stavt nanovu verzju nov iwine b trebalo dat radi bez problma kako 384mb zar nis standradno 256 - prekceg konfigurses lan dje na win ima jel ono network konekcije il dje nijem bas najjasniji tvoj post?

Kontam ako si disleksican, inace, stvarno?[/quote]
imam ubuntu 8.04 instaliro sam cs preko wine,kao i PETCH za CS,a graficka je intelova mobile 384MBi ona postoji,nema nista standardno danas,imam intenet konekciju,al kad sam instalirao cs onda je nastao problem ,kad udjem u cs onda mi neam konzole ,kao ni servera na lanu,sigurno ima nesta sto se moze to naprviti al ja neznam,zato vam i pisem ovaj post,a lan neznam konfigurisati,samo sam nastimo konekciju i to je to, HVala

Ja jedva Tux racer igram na toj grafickoj :roll:

pa sta ako igras cs netreba graficka velika rai na 64 i 32 ja mislim

kako si uopce spojen na internet. cable modem ili adsl. isp-a ili provajderski router? sto se tice konzole u cs-u dodaj na kraju launchera za pokretanje cs-a. npr:

i da putanja mora biti pod navodnicima ovo ostalo ne.
to ti je pokrene na pocetku i nema je vise, stoga preporucam da sve sto imas ukucat u nju uradi na pocetku. napravi neki config.cfg file i stavi standardne naredbe u nju i prebaci je u cstrike folder jednu ispod druge pa je izvrsis naredbom

jednostavnije rjesenje nisam jos nasao za problem konzole
sto se tice tog igranja preko lana moze biti problem to sto si instalirao patch naknadno. ja ga imam integriranog pa mi to nije bio problem

mislim da sam nasao rjesenje problema konzole. nadji userconfig.cfg i stavi u njega sljedecu liniju

ondje gdje pise tipka stavi bilo koju tipku da ti otvara konzolu kao npr. bind c “toggleconsole” pa ce mi tipka c, kada je pritisnem otvarati konzolu dok sam u igri :smiley:

wizzi nemoze pokuso nece na prvi nacin kad stavim i pokrenem cs samo stoji nema ono find server i to a na drugi nacin stavim al opet nece koristim adsl modem

ma wtf bola? napisi to fino nisam te nista skonto. koliko je tebi godina valjda znas pisat? da nisi mozda disleksican? :S

Zdravo :slight_smile:
Ovak, ja sam pocetnik sto se tice Linux-a, nedavno sam se prebacio na ovaj OS…Koristim Ubuntu 9.10 Karmic Koala.
Ako mi moze neko pomoc, gdje mogu naci, tj. odakle mogu skinuti CS 1.6…al da je ISPRAVAN ! :smiley:
Je li moram instalirati preko Wine-a, ili postoji neki drugi nacin ??? Unaprijed hvala, i pozdrav za sve :slight_smile:

ugasi vertycal sync ako imas nvidia grafu
i u konzolu kucaj fps_max 101