Da li ima zainteresovanih za jedan zanimljiv GNU projekt?

Odnedavno koristim jednu GNU aplikaciju koja po mojim kriterijima meni licno odgovara ali su potrebne manje korekcije.
Ako je neko zainteresovan da mi pomogne u finalnoj adaptaciji, kontakt na: dado.blues@gmx.net

Aplikacija je uradjena pomocu PHP-a i MySql-a, a funkcionise pod Apatche-Serverom.
Neke manje korekcije mogu sam da odradim a za neke druge stvari mi je potrebna adekvatna pomoc.

APACHE :slight_smile: Bez T molim lijepo. Kako bi bilo da nam kazes malo vise o toj aplikaciji? Ako je PHP / MySQL kombinacija, onda bi ista aplikacija teoretski mogla raditi i pod IISom i pod LightTTPom itd itd…

Pozdrav
Ice

Ovdje se radi o softweru za human resources, koji ja zelim da uvedem u svoju malu agenciju.
Osnovni posao se sastoji u tome da se front-end adaptira prema mojim potrebama i da se MySql baza podataka modifikuje sa dodatnim tabelama tj. da se naprave dodatne “queries” za polja koja trenutno ne postoje.

Ako ima neko od zainteresovanih onda neka mi se javi, ovo nije nista za dzaba.
Oko honorara se mozemo uzajamno dogovoriti, u svakom slucaju ce se SW iz vremena u vrijeme nadopunjavati sa funkcijama sto znaci da je ovo posao na duge relacije.

Unaprijed se zahvaljujem. Pozdrav /Damir