Ja mislim da jeste, ali zelim cuti i vase misljenje. Da li biste bili spremni da se ukljucite u lokalizaciju OpenOffice-a?
Pozdravi,
Amila
Ja sam za !
babysiter
Super ideja…
… i ja sam naravno za samo se ne mogu ukljuciti u prijevod i lokalizaciju jos i nadam se da svi oni koji kazu da su za se takodje na neki nacin i ukljuce u lokalizaciju…
da ne ispadne samo prazna prica … kao sto je do sada bilo pa na kraju samo jedni te isti prevode - kao da je samo njima to potrebno…
Poz,
//Nihad
I ja sam za, ali nemogu se još uključiti u lokalizaciju, i nadam se da svi oni koji su za , se tkođe uključe na lokalizaciju.
Pozdrav Babysitter
PS. Amila kad , bude krenulo obavijesti me naravno , da se prijavim na mailing listu.
Na site-u od OpenOffice stoji (ako me sjecanje ne vara) da je lokalizacija u toku. Ja bih mogao naci par slobodnih ruku, ako krene. (Vidi posting na listi linux u skolama)
Zd,
Dino
Dino,
ako ima slobodnih ruku, pozovi ih da se prihvate ovoga:
http://cvs.lugbih.org/cgi-bin/cvsweb.cgi/l10n/ooo/
Vidio sam slike sa maratona, i moram reći: Dobro to vi bogami!!! Šteta što smo mi neki pojedinci ovamo po dalekom svijetu naseljeni, jer bio bi stvarno “Merak” biti na takvom skupu u Sarajevu. Pozitivno me iznenadila BH distribucija, pa se pitam ko će tu distru kompajlirati i održavati. Možda bi neko mogao malo više opisati ovaj projekt u forumu. Super !
hehehehe
kompajliranje: cdrecord -vvv dev=0,1,0 distribucija.iso
odrzavanje: apt-get novaverzija
sta mislis zasto smo odabrali knoppix?