Da li ste za osnivanje jedinstvenog udruženja Linux korisnika u BiH?

:slight_smile:

[quote]Biću objektivan i nepristrasan… al’ malo sutra. Trenutno je najživlje na bih.comp.linux grupi, possto je u toku inicijativa za stvaranje LUG-a iliti Linux Users Group Bosne i Hercegovine (udruženje korisnika linux operativnog sistema za BiH). Najnepristrasnije što mogu reći je, ne bilo ti zapovijeđeno, odvoji par sekundi svog “dragocjenog” besposličarskog vremena i odsurfaj na http://www.djesi.ba/djesi/lug/index.shtml i glasaj tako što ćeš na pitanje: Da li ste za osnivanje jedinstvenog udruženja Linux korisnika u BiH? kliknuti na radio-button pored riječi DA i onda na Vote. :))) Čak iako ne koristišš linux, ne znači da nekada nećeš, a jedno takvo udruženje će ti onda biti od koristi.

Dis iz di end, maj onli frend, di end.[/quote]
Podsjecanja radi, nostalgicare na neka “teska” vremena kojima sada zavide, procitaj te tekst: http://djesi.ba/index.php?id=21&idteksta=1

ne radi link

Radi radi :slight_smile:

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
www.djesi.ba
Fri Sep 2 15:05:26 2011
Apache

kali_yuga: covjek govori o linku koji je on dao a ne onaj u quoteu…

aha, ok :slight_smile: