Daniel Robbins napustio Microsoft

Osnivač Gentoo Linuxa, Daniel Robbins, je odlučio da napusti Microsoft, naveću svjetsku softversku kompaniju.

Robbins told ZDNet UK in an e-mail Monday that he decided to leave because he was not able to use all his technical skills in his role.

http://news.com.com/Gentoo+Linux+founder+quits+Microsoft/2100-7344_3-6039101.html

Zanimljivo fakat, al mi je jos bilo zanimiljivo da je on primito to od strane Microsfota da ce im pocmoc da ¨razumiju linux?¨

Ma znas sta, nekako mi je drago, vecina (MS) njihovih velikih umova odlazi za Google da radi, koji po meni imaju jaku viziju. Vidio sam ja tu linux lab bas na news.com I sve je puno suse-a i soba nije veca od moje :slight_smile: Ja mislim da oni tu sve sto rade je instalariaju razlicite distro. i razlicite programe kao sto je OO Writer da napisu svoju iskustva :slight_smile:

Zanimljivo ce postati tek ako Anders Hejlsberg ponovo promijeni dres :stuck_out_tongue:

Za koga ce sad da radi? :slight_smile:

Za neku firmu koja pravi softver za zdravstvene ustanove. Programirat će nešto pod .NET-om…