Debian Sarge 3.1 na 2 DVD-a

Pozdrav,

poceli smo preuzimanje nove verzije Debiana i izvrsiti cemo osvjezavanje imagea sa zvanicno objavljenim izdanjem. Nadamo se da cemo ovo uraditi u istom danu kada ova verzija bude objavljena, tj. imati kopije na taj dan. Trenutno radimo preuzimanje za i386 arhitekturu, ali ako bude dovoljno zainteresovanih za druge arhitekture, mozda se moze nesto uciniti. Ako nekome bude trebao ovaj Linux neka pripremi dva prazna DVD-a i neka mi posalje privatnu poruku preko foruma.

Cheers :smiley:

Za sve koji su imali nekih nedoumica: Debian je zvanično objavljen tek juče! :slight_smile: A ne prije 7 dana:
http://www.debian.org/

pa imamo li ga ili nemamo? šta bi?

Imamo, dok se vratim iz Finske +mahanje2+

Evo danas sam napravio Debian Sarge 3.1 DVD-ove. Svi zaintersovani će biti blagovremeno obaviješteni kada završim sa umnožavanjem. Žalim što nisam mogao ovo dobaviti ranije, ali nije bilo do mene, viša sila (spori link). Ovdje u Finskoj se sve cini tako dostupnim, hm…

Anyway,
cu sapphire

Sapphire sa mene odvoji obavezno jedan primjerak. Nikad da uganjam taj te DVD-ove.

Ima li tog Debiana? :evil:

Ima, polahko tek sa, juce dosao 8)

Imam ga ja na 14 CDova ali može se to na dva dvda kao iso fajlovi … 20 KM isporuka poštom :wink: Javite na PM.

I kako doci do ovih dvd-ova sa debijanom ?

:oops: