Dell's new open-source n Series desktop

ne znam da li je tema vec bila i da li se pricalo o ovome ali je meni pravo smjesno:

http://www1.us.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/e510_nseries?c=us&cs=19&l=en&s=dhs

Are you looking for a desktop on which you can run Linux® or other open-source operating systems? Look no further!

Dell’s new open-source n Series desktop solution provides customers with a DimensionTM E510 desktop without an installed or included Microsoft® operating system. With the n Series desktop, customers have the flexibility to install an alternative operating system (such as a version of Linux® ), and help reduce the price of this system. In addition, the n Series desktop comes with a non-formatted hard drive ready for your custom installation. Dell’s n Series desktop ships with a copy of FreeDosTM , an open-source operating system that is ready to install.

Note: Dell does not support non-Dell installed operating systems.

a na vrhu stranice stoji:
Dell recommends Windows® XP Professional

(link na svedskom o istoj temi: http://linuxworld.idg.se/ArticlePages/200510/05/20051005110303_LXW/20051005110303_LXW.dbp.asp )

Ovo je za pišat’ se od smijeha. De Adise pošalji Dellu jedno kritičko pismo :smiley:

hey… ja bi na prvu stranicu ULKa napisao “we recommend WindowsXP” da mi Microsoft plati koliko je platio Dellu :smiley:

Pozdrav

Ice

[quote=IceBreaker]hey… ja bi na prvu stranicu ULKa napisao “we recommend WindowsXP” da mi Microsoft plati koliko je platio Dellu :smiley:

Pozdrav

Ice[/quote]
Al uzalud bi ti bio sav taj novac kad bi te mi spalili odmah sljedećeg dana :smiley:

mislis da bi ja sa tim novcem od M$a sjedio i cekao linc :slight_smile: no way :slight_smile: pare u dzep i pravac hawaii :smiley:

Pozdrav

Ice

PS: svidja mi se ideja :wink: spaliti bilo kog ko spomene XP :wink:

[quote=IceBreaker]mislis da bi ja sa tim novcem od M$a sjedio i cekao linc :slight_smile: no way :slight_smile: pare u dzep i pravac hawaii :smiley:

Pozdrav

Ice

PS: svidja mi se ideja :wink: spaliti bilo kog ko spomene XP ;)[/quote]
Da prozovemo vjesticama svakog ko konzumira XP hehehehe :D:D

zar ne mislis da su te vjestice dovoljno kaznjene samom konzumacijom tog proizvoda :wink:

Pozdrav

Ice

Ma konzumacija konzumacija … Ionako će na razne načine plaćati tu konzumaciju
pa me i nije plaho briga. Srećica moja da se konzumacije u baru Linux ne plaćaju … :smiley:

damn… sta je onda happy hour? :slight_smile:

Pozdrav

Ice

[quote=IceBreaker]damn… sta je onda happy hour? :slight_smile:

Pozdrav

Ice[/quote]
Vjerujem da je to kad natpis na vratima umjesto “sutra besplatno pivo” postane samo
"besplatno pivo under the GPL" :smiley:

što se vas dvojica raspričaste… :slight_smile:

hajd jedino pozitivno je (ko što švedski komentar kaže) bar sad nije “obavezno” da ti utrpavaju i sistem kojeg uracunaju u cijenu a ne koristis već dobiješ samo kompjuter…
i još veća šega je da dobiješ FreeDOS (iako je free ipak je dos)…