Vrsimo izradu web prezentacija, banera, slika, reklama ! Ako zelite nesto posebno za vas site javite nam se na forumu ! Posetite nas na www.desingcommunity.co.sr ! Prvih 5 koji se javi imace besplatan site pa vasoj zelji !
DesingCommunity Tim !
Vrsimo izradu web prezentacija, banera, slika, reklama ! Ako zelite nesto posebno za vas site javite nam se na forumu ! Posetite nas na www.desingcommunity.co.sr ! Prvih 5 koji se javi imace besplatan site pa vasoj zelji !
DesingCommunity Tim !
Imate typo:
a joj, pogledaj sad ! tnx sto si mi rekao inace :"( ! Ako nek primeti jos nesto slobodno neka kaze da edit !
Desing <<< da si ovo ukucao u Google, on bi ti objasnio kako se ispravno pise Ali zali Boze i domene, i truda, i paketa, i CPU vremena koji su utroseni da bi se sva ova glupost napravila
Ice
Mislim da je to namjerno
Istina - para oci i upadljivo je za one kojima je pravopis poznat… ali ipak… nije profesionalno !
Pozdrav
Ice
Istina - para oci i upadljivo je za one kojima je pravopis poznat… ali ipak… nije profesionalno !
Pozdrav
Ice[/quote]
Uzmi primjer Novella. Legenda kaze da je supruga Georgea Canova, osnivaca kompanije Novell, pogresno vjrovala da Novell znaci “novo” na francuskom (pravilno se pise “nouvelle”). Stoga je predlozila to ime firmi. Nerdovi koji naravno pojma nisu imali o francuskom prihvatili su njen predlog i eto, vecina ljuci danas ipak nebi Novell nazvala za neprofesionalnu/amatersku firmu.
I tako dok neki pokrecu firme i pokusavaju nesto sagraditi drugi se hvataju za nekakve teknikalitete i izsmijavaju prve. Dali im je to izgovor za to sto sami nemaju nikakvih ideja i sto nisto nepoduzimaju?
A mozda je u pitanju najobicni typo?
Kad je firma Häagen-Dazs otvorena, svi su u SAD-u kužili da je to ime nekog nabrijanog mjesta ili ugledne familije
u Skandinaviji, no ustvari je izmišljen pojam.
No ipak, na našim prostorima to stvarno podsjeća na neprofesionalizam - ne znam, kad vidim riječ desing, stvarno
nemam povjerenja da im dizajn i na šta liči… “Dizajn” bi čak bilo prihvatljivije… Takve stvari jednostavno odbijaju…