Kao što vidite, otvoren je novi dio za sve korisnike Linuxa iz Banja Luke. Forum se koristi za razmjenu informacija, iz svijeta Linuxa, o dešavanjima u Banja Luci i njenoj široj okolini.
Bez politike, molim!
Kao što vidite, otvoren je novi dio za sve korisnike Linuxa iz Banja Luke. Forum se koristi za razmjenu informacija, iz svijeta Linuxa, o dešavanjima u Banja Luci i njenoj široj okolini.
Bez politike, molim!
Hvala …
Pozdravljam otvaranje ovog podforuma. Nadam se da neće ostati prazan.
Pozivam sve BL linuksaše da doprinesu ovom podforumu i ULKBiH-u.
Bilo je krajnje vrijeme da nam se pridružite! 8)
Count me in!
hvala na dorodoslici …
nadam se da ce ovo uroditi plodom
pozdrav svima
Pozdrav domaćinima
pridruzujem se dobrodoslici
Pozdrav
Ice
Ja takodje …
Dobrodošli, osjećajte se kao kod kuće
Srk ! Dobra kafa nema takve kod nas
Jel, mozete li vi nama pozajmiti koji MB na vashem serveru, a mi vama zauzvrat nabavimo josh clanova, tj. pokushamo nabaviti josh clanova?
Pozzzz
EDIT: Toliko sam poledio da sam postavio pitanje na dva mjesta
Pardon :oops:
:lol:
Ovo oko MB na sajtu sam napisao tamo pod jednom temom da mogu ja da nabavim samo ako ste zainteresovani… novi sajt linux za sve iz BL. potrazite na temi tamo.
Evo kresho valja i ovaj.
Bono, alens-e ako citate ovo, necu da vas mucim privatnim porukama, mozete li nekako da provjerite nesto u vezi ovo apacha?
Trebam da testiram taj mod-python. Ali alens uopste nije postavio u apachu da se python fajlovi mogu izvrsavati, tako da kada ukucam link, dobijem source kod … kao kad okacite php fajl a nemate php-a
Sta je potrebno … Da se u apache2.conf fajlu doda nesto poput
<Directory /putanja/do/naseg/foldera>
AllowOverride - e sad ovdje treba srediti nesto sto ce meni dozvoliti da imam htaccess …
U uputstvu kazu da bi FileInfo bilo dovoljno, mada sumnjam … Nadam se da se vi vishe razumijete u to podeshavanje apachea…
pozdrav
che, šalji zahtjev na mail plz, CC: alens! Ako ne znaš mail, šalji samo meni, pa ću fwd. Biće sutra ujutro riješeno.
vidim da je krenulo i u bl .
podrska bih i bl !!
pardon, ko si ti?
poz …
zar je vazno ko je ko ???
a imam nesto interesantno :.: ako je neko zainteresiran da mu posaljem suse 10 kad ga nabavim ??
posalji mi adresu u BL i postar ce da isporuci !!
doprinos BL linuxsasima!!!
To nije do konfiguracije apache-ja. Pogledaj http://www.modpython.org/live/mod_python-2.7.8/doc-html/inst-testing.html. Ovo moze ici i u .htaccess.
PS.
Obavezno pogledati http://www.modpython.org/live/mod_python-2.7.8/doc-html/dir-handlers.html.
Sanel, hvala na pomoći, mada je to sad već iza trenutnih problema.
pingvin, znam te kol’ko tol’ko
ajdeee, odgovorio sam ti u vezi tog suse’a, pa ne moraš na svakoj temi da ga pominješ !!! ubuđaće se