Primjećujete da je dokumentacija i dalje daleko od gotove. Ne bi bilo loše napisati par tema koje će biti ukljucene u BHLD FAQ npr. ja sam načeo par jako zanimljivih tema (pristup NTFS particiji putem Captive ili terminal server) ali stvarno nemam vremena da na tome radim. Dalje, OpenOffice dokumentacija je nedovršena. Bilo bi super da neko započne nešto na wikiju vezano za to.
meni malo smeta sto malo kad se zadubim u dokumentaciju neznam vise gdje sam. Nebi bilo lose napraviti neki kao putkokaz-navigaciju ono tipa BHLD > dokumentacija > modemi > XX
Link na members.smartnet.ba ne funkcioniše … možda sam nešto ofulio al ni link na kojemu je bila postavljena distribucija BHLD ne funkcioniše također i nažalost.
Ako hočete, mogu ja postavit opis i uputstva BHLD na neku od mojih stranica koje su teške samo ali i dovoljno 10 mb.
Cijelu distro možemo prebaciti na Gmail koji dozvoljava 1000 mb , objaviti podatke :
ussername
password
pa neka onaj koji želi i hoće kupi ili ti "downlouduje"
Mogu ja otvoriti i svoj disk, pa sa FTP …kako hočete …
/svako dobro
Što se tiče ovog privremenog hostinga, znam da ima problema sa DNSom ;( ali to je do EPNa… i ne može se ništa dok konačno ne dobijemo naš server (što će biti vrlo brzo).
[quote]Ovo je link za download BHLD: ftp://ftp.bih.net.ba/pub/BHLD
Radi li?[/quote]
Radi !!! Sa Mozzilom ide 156 kb/sec što je sasvim dovoljno …
Ono o dokumentaciji sam kontao ovako http://web.telia.com/~u19115001/, samo što je ovo stara verzija , novu nažalost nisam uspio da pokupim…mislim na index.htm i ostale
/svako dobro
Pa kad bi se tako stranice pravile đe bi nam kraj bio
Poenta i jest da su i slika i tekst link jer će mnogi htjeti da kliknu.
Velika većina ljudi će otvoriti ovu stranicu u Internet Exploreru (Windows autostart) ili u Konqueroru 3.3 (BHLD autostart). U oba radi savršeno, a takođe i u Firefoxu. Stoga…