Download IE 6.0 ;)

… koristio sam konqueror :slight_smile:

sa operom radi.opera je tuzila microsoft zbog toga, sto nije omogucavao prikaz stranice u drugim browserima. i dobila odstetu od 12 mil. eura.

a pa hamo iznenadjujes me…

meni radi. inace imam suse9.1, nemam nikakvih problema.
radi svaka stranica sa bilo kojim browserom, radi i java jos, i flash.

hotmail…

ma radi i kod mene samo mu valjda zasmetalo sto sam link attachments pokusao otvoriti u novom prozoru …
a ove koje sam razocarao … to mi je smece account (a i treba mi za msn) :wink: smece smecu … :slight_smile:

Jest da je smece, al ga koristis, a za MSN mozes koristiti bilo koji email account!

:)))) ne mozes … tj. ja nisam mogao tad kad sam otvarao …
ali ja bar ne prijetim ljudima fizickim obracunom ako se ne slazu sa mnom :))))

hehehe… istina - MSN se moze koristiti sa bilo kojim accountom… ono sto se meni kod Opere svidja jeste “Browser Identification”… i onda namjestis “Identify as IE6.0” i rahat :wink:

Pozdrav

ICE

Može li mi neko objasniti kako?
(namjestiti MSN sa bilo kojim accountom)

pa to ima i koqueror, a vjerujem i mozilla :slight_smile:

[quote]Može li mi neko objasniti kako?
(namjestiti MSN sa bilo kojim accountom)[/quote]

pa umjesto maila na hotmailu koristis bilo koji mail

Samo trebas taj mail prijaviti na passport od MS .NET http://www.passport.net/

Ne kontam???
Ja koristim Kopete. Tu nema opcije da se registruješ za MSN account, samo da uneseš login i šifru. Registrovao sam se tako što sam otišao na www.hotmail.com, otvorio e-mail adresu i onda unio te podatke u Kopete.

www.passport.net
"An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator."
ali radi iz Mozille???

Ok, mesa hvala na informaciji, to je odgovor koji sam tražio :slight_smile: Na žalost, izgleda da ne mogu promijeniti postojeću adresu nego moram registrovati novi passport za svoju pravu adresu.

[quote]www.passport.net
"An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator."
ali radi iz Mozille???
[/quote]
hehe identifikacija browsera i microsoft :wink:
bogzna sto je meni odmah proradilo, mada evo sad sam ponovo probao, ima u kopete-u opcija Register new MSN account i otvara bez problema iz konquija 3.2.2

U pitanju je KDE 3.1 - Kopete 0.7.0 (na poslu).