Planiram prec mozda sa ovog derikoža htneta na dslon,pa me zanimaju iskustva sa ovim providerom.Ako netko koristi nek mi opise dal puca veza itd
Evo njihov link
Pozdrav,
ovako prvo me interesuje na kojem se područiju nalaziš! Ja sam u Gradačcu i imao sam kod njih internet jedno 3 godine, cak su mi drzali repetitor na kuci pa imam iskustva sa njima.
-
Kada nesto ne radi kako treba tesko ce ti se ko javit na telefon.
-
Kada nema neta onda tako moze biti i vise dana, bez ikakvih predhodnih najava.
-
Usluga je sto se tice brzina dobra i jeftina.
Ako te sta ostalo interesuje, pitaj! Mada ako imas ikakav drugi “zicani” izbor (ADSL, kablovski net, itd…) slobodno na njega idi.
Ja sam iz okolice Orasja i trenutno sam na ht netu koji me guli ko vraga 120 mraka svaki mjesec,a u ponudi nemaju flat,sto mi je za ne povjerovat
to placas prekoracenje pretpostavljam
Nazalost da,da vas pitam ako predem na ovog providera dali cu moci sa laptopom na net kad sam naposlu jer vidim da o tome nesto pise na njihovoj stranici.Inace hvatao sam njihov signal i trazi me koisnicko i lozinkuimal netko da bi dao haha?
Da ti pomognem malo.
Iz modrice sam i imam malo iskustva sa tim netom (radio sam u net klubu i koristili smo njegov net.)
Sve u svemu sranje .Losa konekcija sa stalnim pucanjem.Ista IP kod svih korisnika (moze zezat ako igras igrice preko neta).Ako nisi jos preso kod njega onda bezi.I da nisu mu svi paketi flet .