DWL-120+ pomoc!

Da li postoji driver za D-link DWL-120+ airplus?
DWL 120+ koristi acx100 chipset…unaprijed hvala

http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=122584&highlight=acx100

ako to ne nastimam tako da radi wracam se na win xp 4ever

Kakav je ovo zagonetni odgovor? Pa ima još ljudi kojima ovo treba, neko uputstvo bi svima dobro došlo. Kakav email, dijeli sa svima ovdje i sada.

Što se nas tiče, pošto smo mi toleranti i demokratski orijentisani i podržavamo slobodu govora, možeš koristiti šta hoćeš 4ever :slight_smile:

Instalacija i podešavanje ovog drivera i karice zahtjeva iskusnije korisnike!
Za Debian GNU/Linux 3.1 Sarge na ovoj stranici imate detaljne upute http://stef.tvk.rwth-aachen.de/~nazgul/debian/DWL-650+_Howto.html
U zvanicnoj Debian GNU/Linux distribuciji imate source code drivera bez firmwarea koji se naknadno preuzima s internet stranice proizvođača (D-Link), paket acx100-source i u opisu paketa imate pokazivače za daljne radnje, kao i u README.Debian datoteci.

Hm, na slijedećoj stranici su detaljna uputstva za podešavanje ovog komada hardwarea za sve ostale / bilo koju distribuciju http://www.houseofcraig.net/acx100_howto.php
međutim, ovo podešavanje iziskuje solidan nivo znanja, dakle napredne korisnike Linuxa. Preporučujem da zamolite nekoga da vam pomogne ako niste vični Linuxu.

Poruka obrisana zbog kršenja tačke 4. pravilnika: "Vrijeđanje drugih članova foruma nije dozvoljeno na bilo kojoj osnovi (vjerskoj, ličnoj, nacionalnoj, itd.)."
Ako smatrate da je ovo moderiranje bilo nepravilno, molimo otvorite temu na forumu ULK: Opšta diskusija sa naznakom “[ MODERIRANJE ]”.