E-books

imam dosta knjiga u elektronskom formatu… pa ako je neko zainteresiran mogao bih vam poslati knjizice na cd.u ili dvd.u kako vec zelite…

Pozdrav

Ice

Ja sam zainteresovan. Mada imam i ja nekih knjizica ali od viska glava ne boli :slight_smile:

Pozdravi

[quote]imam dosta knjiga u elektronskom formatu… pa ako je neko zainteresiran mogao bih vam poslati knjizice na cd.u ili dvd.u kako vec zelite…

Pozdrav

Ice[/quote]

K’o sto rece crazy_m “Od glave visak ne boli”. :slight_smile:
Ali, posto sam ja nesto malo vise na zapadu (Iowa, US) i potarina nije mala stvar, imal’ sanse da se to negdje postavi pa da skinem? Ili ako postoji solucija da ja platim postarinu kada CD/DVD stigne?

zdravo,

nisam bas siguran koliko se isplati slati ovima sto imaju broadband veze… ipak - mislio sam da bi bilo bolje poslati u Bosnu jer bi bilo bezze da skidaju 10 GB sa ogranicenim adsl.om ili slicno…

predlozite soluciju i ja sam ZA :wink:

Pozdrav

Ice

[quote]zdravo,

nisam bas siguran koliko se isplati slati ovima sto imaju broadband veze… ipak - mislio sam da bi bilo bolje poslati u Bosnu jer bi bilo bezze da skidaju 10 GB sa ogranicenim adsl.om ili slicno…

predlozite soluciju i ja sam ZA :wink:

Pozdrav

Ice[/quote]

I ja sam ZA svaku soluciju.
Ice, gdje si ti? Ako si u Americi mozes meni poslati jedan DVD (imam DSL ali skidanje 10GB ce bel potrajati :)) a ja cu napraviti nekoliko kopija i poslati zainteesovanim u Bosnu. A cim neko bude isao za Bosnu odavde, a ide se cesto, napravio bih vise kopija i poslao u LUG.
Ili, ako je bolja solucija i ako se tebi da da grupises “knjige” po temama pa da istampamo na CD-ove pa da posaljem(o) dole kome sta treba?

Mozda da postavis kakvu listu ako ti nije bas previse mrsko za takvo nesto pa da vidimo sta sve to ima.Ja takode ima finu kolekciju.
Tako me interesuje ako neko zna neki www/ftp gdje ima tako knjigica bilo koje kategorije nemora biti samo linux vec i ostale tematike nebi bilo lose da tu radost podijeli i sa ostalim clanovima foruma:)

@afan - ja sam u Austriji… prije cu ja u BiH nego neko iz Amerike… za umnozavanje cd.ova/dvd.ova nemam nista protiv, ali ipak dvd.ovi nisu dzaba…

listu cu ubrzo da objavim ovdje…

@ale - ne znam gdje ima www/ftp servera sa knjigama ( prije je bilo par dobrih sajtova ), ali sada sam sve sa p2p mreza skinuo ciljano prema izdavacima, proizvodjacima, edukacijskim ustanovama itd…

Pozdrav

Ice

upravo naletih na ovo, mozda bude od koristi:
http://free-itebooks.com/
:slight_smile:

nazalost - nikakve koristi jer ja ne vidim sajt… sta je sa drugima…

Pozdrav

Ice

[quote]nazalost - nikakve koristi jer ja ne vidim sajt… sta je sa drugima…

Pozdrav

Ice[/quote]

Izvinjavam se. do mene, do mene… :slight_smile:

http://free-itebooks.com/