[quote=b1rkh0ff]E Amare, Amere… Nikada pameti doći.
Zbilja nisam imao lošu namjeru (tipa public širenje), s eddiem se čujem normala i poslao sam mu log kao nebrojeno mnogo puta ranije, za nebrojeno mnogo prilika i razloga, kao što i on meni šalje. Ali izgleda da neko nije mogao pretrpiti tvoje uvrede te je to postavio ovdje. Što meni nije drago, ali eto.
Ja sam ti i prije toga, davno nekad kad si spominjao ULK u negativnom kontekstu rekao da se ne ofiraš i ne vrijeđaš ljude koji su i po znanju i po iskustvu u nebeskim visinama u odnosu na tebe.
Pokrećeš neke “projekte”, daješ si inžinjerske ili CEO titule, “hackujes” sajtove - to ja ne bih nazvao hackingom jer ti zapravo samo iskoristavas exploite, koje su drugi ljudi skontali ili napisali, spamaš nevjerovatno mnogo, sve to ja donekle mogu razumjeti, ali moraš se uozbiljiti, inače nigdje nisi prispio i od svih praviš sebi neprijatelje… Što ti nikako neće dobro doći u budućnosti. Šta misliš sutra kad se budeš htio zaposliti, ko će ti preporuku dati? Većina ljudi ovdje, koje si izvrijeđao imaju poznanstva i “veze” u gotovo svim IT firmama u Sarajevu, i zamisli kad te sutra neko od njih “pohvali” poslodavcu kod kojeg si se prijavio :))
Zato pamet u glavu, treba nekad i pretrpiti nešto.
P.S. Ni ja ni eddie ne bježimo od odgovornosti, tj. objavljivanja nečega našim imenom i prezimenom i stojimo iza toga i spremni smo odgovarati za to ako dođe do toga. Što se ne bi moglo reći za tebe.
Mirza P.
ubuntu.ba :))))[/quote]
Bolan, ako je text razgovora namijenjen tebi onda neka i ostane u tvom inboxu, nemoraš širiti cijelom jeenom internetu. Što sam neke nazvao “debilčinama” (njih 2-3, ne cijeli forum) stojim i dalje iza tih riječi i nikome se neću pravdati. Vi (opet ne mislim na cijeli forum, nego na pojedince) brate život nemate, niste pike u životu vidjeli sa svojim 20 i kusur godina i meni nešta pamet prospate.
A što se tiće ULK BA (ovog foruma) to je totalno bezveze u smislu da je sve neaktivno. A što je neaktivno i zapušteno? Zato jer mr. Vedran ne da nama koji imamo vremena da pišemo vijesti na blogu, nego lik samo hoće novosti iz udruženje da objavljuje…a 100% znam da to udruženje više nije aktivno (tako da nema šta za objavit).
Većina forum kategorija se ne koristi… Ja, Irfo, Maverick i još neki mlađi ULK članovi smo htjeli da malo drmnemo zajednicu i oživimo je, ali jok, svako vodi svoju politiku.
Što se mene tiće ja odo na ULK Hrvatska/Srbija (gdje uvijek mogu zadnje novosti pročitati) ili ću otvoriti svoju. Ovdje sam OUT.
Hvala-ćao.