Zdravo,
ponovo je otvoren Elektrophreak websajt.
Sretno,
Trax
Fino, samo ove poruke: “Bolje bi bilo da surfate sa win. explorerom 4 ili novije” mi kvare apetit za citanje.
mure prepravljaj to dok ti ruke nisam poso lomit
ovdje je alergija na winboz
maher_
To je zato sto bi se trebao podici modalni prozor a drugi browseri (taj sa kojim browzate) ih ocigledno nejma.
ohoho!
bum-skinul-tu-alert-porukicu :arrow:
Sretno,
Trax
Pošto mi se pravo sviđa taj sajt, nudim da ti napravim tu porukicu tako da radi u svim browserima?
Zdravo,
dodao sam i za netscape da radi. Nemam njega pa ako imate probajte. Ako imas neke dodatne skripte pored ovih trenutnih koje sam stavio, postaj ih ovdje bilo bi super.
…Ma probajde sa navigatorom sad kako radi. Valjda sam ub’o :rolleyes: ovaj put. Napravio sam i da bude ko-fol-modalni prozor.
Opet, ako imas bolje rjesenje, posalji ovdje.
Hvala,
Trax
Heh samo što su kod mene blokirani popupi pa ja to ne vidim
ozbiljno, većina ljudi sa pravim browserima (čitaj: ne-IE) ima aktivno popup blokiranje, pa neće vidjeti to čudo.
Preporučujem ti da ne koristiš takve stvari ako nema neki stvaarno dobar razlog. U tim slučajevima imaš alert ?
Sad su poruke nestale ali se slike npr. shema.gif nedaju otvoriti direktno sa browserom. ( Mozilla )
znam za to da neda da se skida nista vidio sam i ispravio gresku. nakon downloada prvog fajla, neda vise, jer se odfokusira prozor na novi a ja rekao da kad se odfokusira da ga vrati. i onda neda da se niti jedan objekt forme selektuje, a posto je modalni prozor neda nista… tako ti je to kad ne probas sta napravis.
u sustini ne treba popup, moze posebna stranica dase otvara. a sve to mi treba da bi mogao brojati download fajlova sheme. da je jedan fajl za shemu nebi bilo problema, ali posto ih moze biti koliko hoces, a ja povecavam download counter SAMO ako se svi fajlovi sheme skinu, a ne mogu znati da li je cojek skinuo jedan ili sve ili pola…, zato kad se popup digne, moj counter se povecava
uglavnom sad bi trebalo da radi. ako je neko sebi blokirao popupe - nije mu dobro
Imaš access_log
$ cat
$ grep
$ wc
$ awk
M.