Evo i mi imamo novi sajt ;)

http://bl.linux.org.ba

Internet Explorer pravi probleme sa fontovima kada se čita ćirilica :frowning:

ostalo izgleda ok

[quote=che.guevara]http://bl.linux.org.ba

Internet Explorer pravi probleme sa fontovima kada se čita ćirilica :frowning:

ostalo izgleda ok[/quote]
zar se ćirilica još koristi? ma šala ba…

Bilo bi fino kada bi pamtio izbor pisma … dakle kad kliknem na latinicu da stavi u “dozivotni” cookie i da ostane tako …

Da, fakat, neki cookie bi dobrodošao.

Che = super-Che.
(Slažem se u vezi sa kolačićima).

Super izgleda. Kako se registruje? :slight_smile:

Svaka čast za članove BL.
Stranica je lijepa i pregledna.

Puno uspjeha u radu ULK BL/УЛК БЛ iz Bč/Бч …

odlična je stranica…super izgleda !!

Che, obzirom da vijesti sa “Oglasne ploče” idu na početnu stranicu, da li možeš srediti naslov vijesti i tekst tako da liče na ostale vijesti na www.linux.org.ba ? Nakon toga ćemo vratiti ovaj topic na “Oglasnu ploču”.

Inače, sajt je odličan! Jedna mala zamjerka, predložio bih da umjesto “TEKCT TEKST” staviš “ЋИРИЛИЦА LATINICA” jer ovako nije baš očigledno gdje treba kliknuti :slight_smile:

C c c, kakav cookies…
učite ćirilicu! :smiley:

Al’ ne može proć bez onog “sarajevski prevod”…
Neke stvari se nikad ne mijenjaju…

Ali fin je sajt, ljepši no prije

[quote=canci]C c c, kakav cookies…
učite ćirilicu! :D[/quote]
Znam ja cirilicu … :slight_smile: nije uopste problem … ali 99% stranica koje posjecujem su latinicom napisane pa onda to bude shok :wink:

Ma ćirilica je zakon, ko se navikne, poslije mu teško citati latinicu … a to u vezi cookies-a, odavno bih ubacio da sam znao kako, naime, experimentisao sam jednom i nisam završio … kad smognem snage i vremena pozabaviću se “session” i “cookie” dijelovima !

Drago mi je da vam se dopala stranica. Template sam pronašao na drupal.org (u php formatu) pa sam ga pretvarao u python ali isplatilo se :wink: Moraću da naglasim dole u “footer”-u čije je djelo …

Bono:
Q: "kako se registruje"
A: nikako :wink: to još programiram … htio sam da sve odradim do kraja i onda vas iznenadim, ali kad sam uvidjeo da ću možda biti zauzet sve to septembra, onda sam uradio ove neophodne stvari, a ostalo ću kasnije … kad stignem …

Vedran:
Q: "oglasna ploča"
A: ah nisam znao … nema veze, nije to važno … ako hoćeš, ti si moderator, promjeni naslov kako hoćeš, mada mislim da nije potrebno

Q: "TEKST TEKCT"
A: naravno, ja sam uradio tako kao što i ti reče, ali beše neki problem sa CSS ili fontovima - ćirilična slova su bila za nekoliko piksela iznad latiničnih, te je stvar izgledala neestetski, tj. ružna, kao da je dijete pisalo na papir ili slično :slight_smile: Valjda će biti popravljeno …

Pozdrav svima i hvala na podršci :slight_smile: