@DadoV, ta mi je najomiljenija linija, balkanac. A mogul pitat sta si ti nego balkanac? Ti koji me i ne poznajes kao covjeka, nit imas pojma i 1% sta sam ja uradio za open source zajednicu uopste. Ti uzimas za si za pravo da me govoris kakav sam ja covjek. Nek se slobodno izjave clanovi ovog foruma sa svojim misljenjem o meni. Ja nisam odgovorio na njegovo pitanje, “glup si ovo ono”, vec sam dao cinjenice i sve reko kako jest.
Nemam vremena za ove gluposti, al slobodno reci ako oces rat. Jer mi balkanci neznamo nista drugo. Dok smo bili u ratu, vi ste bili ste otisli preko granice, i pricate mi o nekoj kulturi. Dado, proso sam pola svijeta, tako nemoj molim te da mi ti pricas o nekoj kulturi. Ti sto vidis da ja buknem i bitcham na neke clanove, ne radim to onako bez razloga, jer se ponavljaju sa jedne te istim temama, i ako pogledas malo dalje i vidjeces sta misle MS korisnici o nixerima. A to je da smo mi agresivni. A to je nepotrebno, mi smo u sjeni vec godinama, sutimo i radimo svoj posao, a to je da dokazemo zasto Linux, a ne Windows. Tako non stop bitchanje kako je MS crap … stvarno je bezzveze.
Ja i pored tvoje otvorene provokacije, ostajem cool, tako da evo i tebi se izvinjavam radi svoje vulgarnosti, i radi toga sto sam balkanac i seljak. Tako izvinjavam se i tebi.
@aNTropocentrio, ja sam ti se izvino ako sam te uvrijedio (ponavljam), a to mi nije bila namjera. Ono sto sam reko to je tako, mozda si tek pocetnik koji prelazi sa Windowsa na Linux te ti nije jasno kako je moguce da je sistem tako napredan. Znaci ako te sad neko pita, moces mu rec kako se to desava, i zasto se windows mora defragmentirat a linux ne.
aNTropocentrio, ima pravo da bude ljut i povrijedjen od strane mene, ja cu se iskupit na neki nacin da mu se iskupim ako je to potrebno. Tako Dado molim te suzdrzi se od tako stvarno nepotrebnih komentara.
A ako vam je dosta i toga sta ja non stop $erem, slobodno recite i ja cu napustit ovaj forum.