Nadam se da je ovo prava kategorije za slijedeću temu
Naime tek sam postao Linux korisnik, i imam problem sa korištenjem Bihnet free zone servera
Naime uspijem uspostaviti konekciju na freezonu, ali bez mogućnosti pristupa servera freezona.bih.net.ba
Koji program da koristim??
Inače korisnik sam Ubuntu-a 9.04
Unaprijed zahvaljujem!
[quote=dsdsdsdsds]Nadam se da je ovo prava kategorije za slijedeću temu
Naime tek sam postao Linux korisnik, i imam problem sa korištenjem Bihnet free zone servera
Naime uspijem uspostaviti konekciju na freezonu, ali bez mogućnosti pristupa servera freezona.bih.net.ba
Koji program da koristim??
Inače korisnik sam Ubuntu-a 9.04
Unaprijed zahvaljujem![/quote]
jesi li korisnike MOJA TV usluge, jer zbog drugacijek rangea ip adressa, kod mnogih korisnika te usluge, freezona server je nedostupan, dok imaju pristup news.bih.net.ba serveru. za vise pitanja slobodno idi na freezona.org , ima dosta ljudi koji koriste linux i freezonu!
Nisam korisnik MojaTV usluge
Na freezona.org nisam uspio naći nijednu temu gdje se nalazi upustvo vezano za ostvarivanje konekcije na server
A ja ti fino rekla da pretrazis freezona org i da tamo ima fino tema u vezi toga a ti opet ovdje pitas.Za news downloader skini si klibido i preko njega fino skidas.Ili instaliras si wine i onda grabit preko njega mozes staviti