Nadam se da nisam promasio mjesto, interesuje me dali je neko od vas probao Gaim-vv 1.2.0 navodno ima i podrsku za kameru i voice sto stari nije imao tek sam ga iskopao pa pa me interesuje vase misljenje.
Ja na Gaim 2.0 Beta3, jesi totalno si promasio. Moli bi moderatore da ovo hite dole u Off Topic il Software kategoriju.
Premješteno
Gaim-vv je bio zasnovan na nešto starijoj verziji gaima (1.0?), navodno su sva unapređenja trebala biti inkorporirana u gaim 2.0 (ali očigledno ništa od toga), tako da je sad taj projekat ni na nebu ni na zemlji …
Ima li ko ideju šta bi se drugo moglo koristiti? Možda Ekiga?
[quote=Adis]Premješteno
Gaim-vv je bio zasnovan na nešto starijoj verziji gaima (1.0?), navodno su sva unapređenja trebala biti inkorporirana u gaim 2.0 (ali očigledno ništa od toga), tako da je sad taj projekat ni na nebu ni na zemlji …
Ima li ko ideju šta bi se drugo moglo koristiti? Možda Ekiga?[/quote]
Sorry za promasaj taman se ponada.
Aha ja koristim gaim 2.0beta3 i fakat je super.
Druga solucija je da nabavis amsn, ja ga negotivim nikako al on ima kameru isto.
[quote=AbsintheSyringe]Aha ja koristim gaim 2.0beta3 i fakat je super.
Druga solucija je da nabavis amsn, ja ga negotivim nikako al on ima kameru isto.[/quote]
Sta da ti kazem osim veliko hvala, imam AMSN medjutim imam problem koji kaze kada pokusam da konfigurisem kameru. Kamera se aktivira ali mi kaze da se nalazim iza firewalla kojeg nemam ili rutera eh njega imam. Dalje stoji u HELP-u da je potrebno da otvorim neke portove na ruteru, medjutim na mome ruteru preko kojeg idem na net nema opcije za otvaranje portova na kojem kamera radi tako da sam kontao da mozda mogucim instaliranjem ove verzije Gaima cu rjesiti to.