Geekohakerski družijanac "ništa se neće dogoditi"

U subotu 10.03. od 14:00 do 18:00 na sarajevskom ETF-u sastat će se geekovi/hakeri iz Zagreba, Skopja, Beograda i Sarajeva. Iako lista uzvanika zvuči kao vrlo važan međunarodni summit ovaj geekohakerski događaj/družijanac ponosno najavljuje da: “ništa se neće dogoditi”.

skopski hakeri/ce okupljaju se utorkom na večerima “spodeli znaenje” i na tim večerima, well, dijele znanje. zagrebački hakeri/ce se redovito okupljaju subotom na dugim popodnevima pod imenom “razmjena vještina” i na tim popodnevima, well, razmjenjuju vještine. beogradski hakeri/ce su baš ovih dana krenuli sa install festovima na kojima slave instalacije
gnu/linuxa na raznorazne uređaje.

u sarajevu bi sa sarajevskima hakerima/cama gosti podijelili znanje, vještine i proslavili instalacije gnu/linuxa na raznorazne uređaje.

metodologija: tko ne zna pita. tko zna odgovara. broj uključenih varira od jedan na jedan, preko jedan svima, do svi svima u isto vrijeme.

tip: u igri nisu nužno samo kompjuteri. (iako nam nitko ne vjeruje).

obavezno: radi što bolje organizacije događaja (prostorije, računara, mreže,…), neophodno je prijaviti svoj dolazak na email bono [at] linux .org .ba. ne treba ništa specijalno slati: dovoljno je ime i prezime (matični broj, krvna grupa, broj telefona, boja očiju, prethodna psihofizička oboljenja :mrgreen:).

happy hacking!

http://www.razmjenavjestina.org/
http://spodeliznaenje.blogspot.com/

Pa da li se dogodilo ništa ili nije? :smiley: Stvarno ne bi bilo loše da neko barem u par rečenica napiše šta se to desilo u subotu, ko je sve bio, o čemu ste pričali, jesmo li šta novo naučili što se može koristiti u našem udruženju…

evo nekoliko slika ovdje: http://gomez.unze.ba/?p=32
Trebao bih nabaciti slike u galeriju, postat ću link.